
به گزارش وبدا، دکتر احمد اسماعیل زاده در نشست خبری پویش ملی تغذیه سالم با شعار “روغن سالم، غذای سالم، خانواده سالم”، گفت: پویش ملی تغذیه سالم از ۱۷ آذر به مدت دو هفته در سراسر کشور با رویکرد مصرف روغن، برگزار می شود.
وی گفت: خوشبختانه با اقدامات وزارت بهداشت میزان دریافت اسیدهای چرب ترانس در کشور کاهش پیدا کرده، اما هنوز با ایده ال فاصله داریم و باید به سمت اصلاح الگوی مصرف روغن در جامعه حرکت کنیم.
وی تاکید کرد: بهترین و کامل ترین نوع روغن، روغن کانولا است به شرطی که حرارت زیادی داده نشود و از لحاط قیمت فرق چندانی با روغن آفتابگردان و ذرت و سویا ندارد. روغن کنجد گرانتر است، درحالی که ارجحیت چندانی بر روغن آفتابگردان و ذرت ندارد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه سخنانش در این نشست خبری، تصریح کرد: حذف کامل روغن از رژیم غذایی توصیه نمی شود، برخی چربی ها برای بدن ضروری است و بدن نمی تواند آنها را بسازد و عدم دریافت آنها از طریق غذا، باعث ایجاد کمبودهایی در بدن می شود.
وی گفت: نکته بعدی، مصرف زیاد کربوهیدارت های تصفیه شده در جامعه است. براساس تحقیقات، در هر جامعه که مصرف چربی کم شود، افراد بقیه انرژی خود را از پروتئین ها دریافت نمی کنند، بلکه به سراغ کربوهیدرات های تصفیه شده می روند که برای سلامتی مضر هستند.
دکتر اسماعیل زاده گفت: از ماهی در برنامه غذایی استفاده کنید. روغن های مایع نباید حرارت داده شوند و برای سرخ کردن از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
منبع خبر: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی / کاهش میزان دریافت اسیدهای چرب ترانس در کشور
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران