
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ دکتر مجنون افزود: نارساییهای مادرزادی قلبی ممکن است آثار بلندمدت بر روی سلامت کودک داشته باشند.
وی اظهار کرد: علت اصلی سوراخ بودن قلب نوزاد، نقص مادرزادی قلب است که ممکن است ارثی باشد.که در ۲۵ درصد از نوزادان، این نوع سوراخ تا بزرگسالی باز میماند و هرگز مشکلی ایجاد نمیکند.
وی ادامه داد: علائم و نشانههای نقص جدی در قلب نوزاد طی چند روز تا نهایتا ماه اول تولد ظاهر میشوند. دکتر مجنون گفت: بی اشتهایی، رشد ناقص یا اضافه نشدن وزن، تنگی نفس و تپش قلب، ضربان قلب ضعیف، خستگی افراطی، رنگ پوست متمایل به آبی و تورم پاها یا شکم از نشانههای قلب سوراخ است.
معاون درمان مرکز طبی کودکان درادامه گفت: باکتری استرپتوکوک که عامل گلودرد میکروبی و تب است در صورت عدمدرمان میتواند موجب روماتیسم قلبی نیز شود.
دکتر مجنون با اشاره به اینکه این بیماری به طور قابلتوجهی میتواند موجب آسیبهای دائمی در دریچههای قلب و عضلات آن شود افزود:تحقیقات نشان میدهد تب روماتیسمی در کودکان ۵ تا ۱۵ ساله رخ میدهد، اما علائم بیماری روماتیسم قلبی، ۱۰ تا ۲۰ سال بعد از آن ظاهر میشوند. وی گفت: روش پیشگیری از این عارضه، درمان گلودرد میکروبی با آنتیبیوتیکهاست وبرخی از این کودکان تا پایان عمر نیازمند مراقبت و درمان هستند.
منبع خبر: صدا و سیما / درمان بیماری قلبی مادرزادی کودکان در کشور
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران