به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،عرب همچنین آمار مبتلایان به تالاسمی در کشور را حدود ۲۳ هزار نفر عنوان کرد و افزود: استان سیستان و بلوچستان با ۳۵۰۰ بیمار در صدر جدول ابتلا قرار دارد. به ترتیب استانهای فارس با ۲۷۰۰ بیمار، خوزستان با ۲۴۰۰ بیمار، و استانهای مازندران و هرمزگان با تعداد ۲۳۰۰ و ۱۵۰۰ بیمار در ردههای بعدی قرار دارند.
وی در ادامه درباره ایمنی خونهای اهدایی کشور توضیح داد: سازمان انتقال خون با استفاده از فناوریهای پیشرفته، مانند غربالگری مولکولی نوکلئیک اسید (NAT)، تلاش میکند تا احتمال انتقال ویروسهای نظیر ایدز و هپاتیت را به شدت کاهش دهد. این اقدامات باعث میشود که ایمنی خونهای اهدایی کشور در سطح بسیار بالایی قرار داشته باشد.
مدیرعامل انجمن تالاسمی ایران از اهداکنندگان خون و کارکنان سازمان انتقال خون تشکر کرد و گفت: بیماران تالاسمی هیچ نگرانیای از بابت کمبود خون یا امنیت خونهای اهدایی ندارند. وی به عنوان یکی از مبتلایان به تالاسمی، قدردانی خود را از تمامی افرادی که در تأمین خون برای بیماران کمک میکنند، ابراز داشت.
عرب در پایان به شبکه گسترده سازمان انتقال خون در سراسر کشور اشاره کرد و خاطر نشان ساخت که سازمان انتقال خون به خوبی توانسته است کمبودهای احتمالی خون در استانها را با استفاده از شبکه ملی خونرسانی جبران کند. به عنوان مثال، باوجود پایین بودن آمار اهدای خون در سیستان و بلوچستان، خون مورد نیاز این استان از طریق همین شبکه تأمین میشود.
این اظهارات نشاندهنده تلاش مستمر و همیشگی سازمان انتقال خون برای تأمین نیاز بیماران تالاسمی و دیگر نیازمندان به خون است.
منبع خبر: سلامت نیوز / تالاسمیها بزرگترین گروه دریافتکننده خون در کشور
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران