به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، در نشست هم‌اندیشی مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی ضمن تأکید بر اینکه سلامت مردم یکی از بزرگ‌ترین نعمات الهی است، گفت: این مقوله باید به عنوان یک مسئولیت شرعی و قانونی در دستور کار تمامی نهادها و مسئولان قرار گیرد. در آموزه‌های دینی و فقهی ما، حفظ سلامت جامعه همواره جزو مهم‌ترین اولویت‌ها بوده است.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود بر اهمیت نظام سلامت تأکید دارند و رضایت مردم از این نظام را به‌عنوان یکی از ارکان اصلی آن معرفی کرده‌اند. این مسئله باید در تمامی حوزه‌ها، از جمله نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، به‌طور جدی مدنظر قرار گیرد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: در این زمینه، لازم است که تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با حوزه سلامت، همکاری نزدیک و مؤثری داشته باشند. هیچ‌کدام از این نهادها نمی‌توانند به‌تنهایی در این مسیر گام بردارند و همه باید با هم‌افزایی، برای ارتقای سلامت عمومی تلاش کنند.

وی با قدردانی از تلاش‌های انجام‌شده توسط مدیران و کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، اظهار داشت: امیدواریم که با استمرار این تلاش‌ها و توجه جدی به مسائل سلامت، بتوانیم به طور مؤثر در ارتقای کیفیت زندگی مردم و حفظ سلامت آنان نقش‌آفرینی کنیم.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / سلامت مردم «خط قرمز» سازمان غذا و دارو است

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *