بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

خدمات حوزه سلامت باید ارزان شود

خدمات حوزه سلامت
بازدید 4

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رئیسی، روز پنج شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳، در پنجمین کنگره همگرایی در علوم غدد و متابولیسم که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با اشاره به برنامه‌ها کنگره، اظهار داشت: بیماری‌های غدد، پیچیدگی‌های خیلی خاصی دارند و نیاز به استفاده از سایر علوم در علم پزشکی، خیلی زیادتر شده است.

وی با عنوان این مطلب که دوران کرونا درس‌های زیادی داشت، افزود: اولین درس پاندمی کرونا، واکسنی بود که به سرعت برای این ویروس تهیه شد. زیرا هیچ واکسنی در کمتر از ۱۵ سال به نتیجه نمی‌رسد.

رئیسی با تاکید بر این موضوع که علوم باید در کنار هم قرار بگیرند تا وضعیت علم خیلی پیشرفته‌تر شود، تصریح کرد: در دوران کرونا، اگر اساتید دانشگاه صنعتی شریف کنار ما قرار نمی‌گرفتند، خیلی مشکل پیدا می‌کردیم.

وی با عنوان این مطلب که صحبت از هوش مصنوعی دیگر مربوط به سال‌های آینده نیست و اگر دیر بجنبیم، خیلی عقب می‌افتیم، ادامه داد: هر دانشجوی پزشکی، پرستاری، مامایی و…، باید با هوش مصنوعی آشنا شود و آموزش ببیند.

رئیسی گفت: در بحث علوم غدد نیز هوش مصنوعی خیلی می‌تواند کاربرد داشته باشد.

وی افزود: در آینده نزدیک باید خانه‌های بهداشت و مراکز سلامت الکترونیک بسازیم و به سمت هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های جدید برویم.

معاون وزیر بهداشت با عنوان این مطلب که هنوز همه بیماران دیابتی را در کشور شناسایی نکرده ایم، افزود: از آن تعداد که شناسایی و ثبت شده اند، فقط ۵۰ درصد درمان مؤثر می‌گیرند.

رئیسی اظهار داشت: سال آینده قول می‌دهم تمامی بیماران دیابتی را در کشور ثبت کنیم.

وی با ابراز تأسف از اینکه دچار یک نابسامانی در حوزه سلامت هستیم، ادامه داد: یکی از مشکلات حوزه سلامت کشور که سال به سال بدتر می‌شود، گران بودن خدمات است که باید ارزان شود. زیرا، خیلی از خدمات تشخیصی و درمانی توسط پزشکان فوق تخصص صورت می‌گیرد که منجر به گران شدن خدمت می‌شود، در حالی که نیاز نیست چنین رویه‌ای صورت بگیرد.

رئیسی گفت: ما می‌توانیم از راه دور خیلی از کارهای تشخیصی و درمانی را انجام دهیم و نیاز نباشد بیمار از دورترین نقطه کشور برای دریافت خدمت، کیلومترها طی مسیر کند.

وی با عنوان این مطلب که ما باید از علم دنیا استفاده کنیم، اظهار داشت: در سه سال گذشته هیچ اطلاعاتی از حوزه سلامت کشور به مجامع بین‌المللی داده نشده و این تأسف بار است.

در ادامه، سیدرضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: خروجی این قبیل کنگره‌ها و همایش‌های علمی، از اهمیت زیادی در پیشبرد برنامه‌های حوزه سلامت برخوردار است.

وی افزود: تغییرات سبک زندگی و رشد بیماری‌های متابولیک، ما را مجاب می‌کند، بیشتر با این قبیل بیماری‌ها برخورد کنیم.

رئیس کرمی ادامه داد: ما باید به سمت غربالگری بیماری‌های متابولیک در کشور برویم و بحث‌های تحقیقاتی را در حوزه هوش مصنوعی گسترش دهیم. همچنین، می‌بایست برنامه پزشکی از راه دور، در مناطق دورافتاده و محروم کشور اجرایی شود تا بتوانیم سلامت مردم را ارتقا دهیم.

بنابراین گزارش، باقر لاریجانی رئیس کنگره نیز گفت: در پنج سال گذشته در کنترل دیابت وضع ما بدتر از سال‌های قبل از آن است.

وی افزود: مراقبت‌های بهداشتی بسیار پیچیده است و نباید در این خصوص ساده انگاری کنیم.

لاریجانی با عنوان این مطلب که ما باید خودمان را برای آینده جدید حوزه پزشکی آماده کنیم، ادامه داد: تقسیم بندی دیابت در حال دگرگونی است و هر فردی باید درمان مناسب خودش را بگیرد.

وی افزود: تکنولوژی آنچنان پیشرفت کرده که نمی‌توانیم از روش‌های درمانی غافل شویم.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / خدمات حوزه سلامت باید ارزان شود

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *