به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا؛ ششمین کنگره بینالمللی باکتری شناسی پزشکی ایران از صبح امروز تا پایان هفته در دانشگاه تربیت مدرس تهران در حال برگزاری است.
فاطمه فلاح رئیس انجمن باکتری شناسی پزشکی ایران در مراسم افتتاحیه این کنگره با اشاره به اینکه هدف اصلی این کنگره ارتباط بین پزشکان و آزمایشگاهیها در بیمارستان و مراکز درمانی است، تأکید کرد: این ارتباط برای بهبود و از بین بردن مشکلات در تشخیص و درمان بیماریها کمک میکند.
وی افزود: باکتریها در کنار ویروسها همکاری میکنند و این دو عامل عفونی باعث تشدید و ایجاد بیماریهای جدید میشوند. این مشکلات و بیماریها در پنلهای این کنگره مطرح و در خصوص روشهای تشخیصی و درمانی گفتوگو میشود.
وی افزود: سخنرانان این کنگره از دانشگاه علوم پزشکی شهرهای مختلف کشور و اساتید ایرانی خارج از کشور که نوآوریهایی رو داشتند به ارائه مطلب میپردازند.
عبدالعزیز رستگار لاری بنیانگذارانجمن باکتری شناسی با بیان اینکه این انجمن پس از تصویب این رشته در وزارت بهداشت تشکیل شد، گفت: کنگرههای قبلی این انجمن در شهرستانهای کشور انجام شده است.
بیتا بخشی دبیر علمی کنگره با بیان اینکه از ۴۰۰ مقاله ارسال شده به دبیرخانه کنگره، ۳۰۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت و در سه روز برگزاری کنگره توسط نویسندگان ارائه خواهند شد.
بخشی گفت: در این کنگره ۷۰ سخنرانی علمی انجام خواهد شد، تاکید کرد: برخی از سخنرانان این کنگره از کشورهای ایتالیا، کانادا، فرانسه، ایالات متحده و استرالیا انجام میشود.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری کنگرهها افزود: با توجه به پژوهشهای انجام شده در دنیا یادگیری از پشت مانیتور و کامپیوتر به شکل درستی انجام نمیشود و نیاز به گفتوگو و مباحثه دارد.
ششمین کنگره باکتریشناسی پزشکی ایران با تمرکز بر محتوای علمی متنوع و کاربردی، تلاش دارد تا نمایی جامع از آخرین دستاوردها و یافتههای روز را ارائه دهد. از محورهای اصلی این کنگره میتوان به نقش پروبیوتیکها در ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری، کاربرد هوش مصنوعی و تکنیکهای نوین در تشخیص عفونتهای باکتریال، بررسی و پیشگیری از عفونتهای بیمارستانی و تجزیه و تحلیل بیماریهای نوپدید و بازپدید اشاره کرد.
انتهای پیام/
منبع خبر: آنا / بررسی نقش عوامل باکتریایی در پیدایش بیماریهای نوظهور
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران