به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سپهر فیضی چشم پزشک و فلوشیپ پیوند قرنیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشست خبری هفتمین همایش مشترک دانشگاههای علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی و مراکز تحقیقاتی چشم که امروز برگزار شد گفت: این سمینار برای هفتمین دوره است که به صورت مشترک برگزار میشود. هدف برگزاری این سمینار معرفی تازه ها، نوآوریها و بیان چالشها و مشکلات موجود در حوزه چشمپزشکی است.
وی ادامه داد: علم چشم پزشکی یکی از رشتههایی است که تغییرات و نوآوری با سرعت در آن اعمال میشود. همچنین در این رشته تکنولوژی به صورت مداوم در حال تغییر و به روز شدن است. روشهای درمان و تشخیص، دارو و جراحیها به صورت مداوم در حال پیشرفت است.
این پزشک جراح افزود: در این سمینار قرار است به همه مسائل، نوآوریها و روشهای نوین تشخیصی و درمانی اشاره شود. پیش بینی میشود حدود ۱۰۰۰ نفر در این همایش شرکت کنند.
وی با اشاره به این که چشم پزشکی ایران بسیار پیشرفته است گفت: یکی از معضلات این رشته دخالت افراد غیر حرفهای در انجام جراحیهای زیبایی است که هزینههای بسیاری برای حوزه درمان به وجود میآورد، زیرا باید اتاق عمل تجهیز و آماده شود، از نخ بخیه و دیگر تجهیزات استفاده شود تا یک جراحی صورت گیرد. علاوه بر آن عوارضی مانند خشکی قرنیه و … برای بیمار دارد.
وی مطرح کرد: عیوب انکساری شایعترین بیماری چشم پزشکی است. همچنین شایعترین علت کاهش دید آب مروارید است. ازسوی دیگر خطرناکترین بیماری که باعث از بین رفتن بینایی میشود زخم قرنیه است. البته امروزه بیماری اب مروارید در جامعه شایعتر است که با افزایش سن احتمال ابتلا به آن نیز بیشتر میشود.
این پزشک جراح به استفاده بیش از حد از گوشی و تبلت اشاره کرد و گفت: استفاده از گوشی و تبلت میتواند خشکی چشم را در طولانی مدت ایجاد کند. از سوی دیگر استفاده بیش از حد از گوشی موبایل ممکن است باعث ایجاد عیوب انکساری شود.
فیضی تصریح کرد: در حوزه چشم پزشکی در خاورمیانه اول هستیم. دانش چشم پزشکی در ایران جایگاه بسیار عالی دارد و هیچ نیازی به ارجاع بیماران به کشورهای دیگر وجود ندارد. همچنین در بحث توریسم درمانی هم در جایگاه مناسبی قرار داریم و خدمات مناسبی را به بیماران ارائه میدهیم.
انتهای پیام/
منبع خبر: آنا / ایران سرآمد چشم پزشکی خاور میانه
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران