بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

سطوح سرمی ایمونوگلوبولین G و تغییرات نیکسترین در هیدرادنیت چرکی

تغییرات نیکسترین در هیدرادنیت چرکی
بازدید 6


سطوح سرمی ایمونوگلوبولین G و تغییرات نیکسترین در هیدرادنیت چرکی

دیلون مینتوف، MD؛ نیکولای پی. پیس، MD، PhD

اهمیت

تغییرات در نیکسترین (NCSTN) با یک زیرگروه تک‌ژنی از هیدرادنیت چرکی مرتبط است. اختلال در تنظیم ایمنی هومورال به عنوان یک پیوند مکانیکی بالقوه بین تغییرات NCSTN و هیدرادنیت چرکی مطرح شده است. در حال حاضر، نشانگرهای زیستی که بتوانند تغییرات مرتبط با بیماری را پیش‌بینی کنند، کم‌یاب هستند.

هدف

بررسی این که آیا سطوح سرمی ایمونوگلوبولین، به عنوان یک نشانگر جایگزین ایمنی هومورال، می‌تواند افراد مبتلا به هیدرادنیت چرکی را که دارای واریانت خاص NCSTN مرتبط با بیماری هستند، شناسایی کند.

طراحی، مکان و شرکت‌کنندگان

افراد مالتیایی مبتلا به هیدرادنیت چرکی که از نظر یک حذف درون‌چارچوب NCSTN مرتبط با بیماری که در جمعیت بیماران محلی شایع بود، تعیین ژنوتیپ شده بودند، برای شرکت در این مطالعه مقطعی از ژانویه تا ژوئیه ۲۰۲۳ دعوت شدند. شرکت در این مطالعه به افراد بالغ مبتلا به هیدرادنیت چرکی که دارای بیماری‌های شناخته‌شده یا مشکوک مرتبط با سطح سرمی ایمونوگلوبولین نبودند، محدود شد. داده‌ها بین اکتبر و دسامبر ۲۰۲۳ تجزیه و تحلیل شدند.

متغیر بررسی‌شده

سطوح سرمی ایمونوگلوبولین G و سایر پارامترهای هماتولوژیک مورد بررسی قرار گرفتند.

نتایج اصلی و اندازه‌گیری‌ها

نتایج اصلی، ارتباط بین سطوح سرمی ایمونوگلوبولین و تغییرات NCSTN در افراد مبتلا به هیدرادنیت چرکی بود.

نتایج

در مجموع ۱۲۵ فرد (۶۴ زن [۵۱.۲%]) با هیدرادنیت چرکی از قومیت مالتیایی در این مطالعه شرکت کردند که از این تعداد، ۱۷ نفر (۱۳.۶%) که از ۷ خانواده غیرمرتبط از نظر ژنتیکی بودند، ناقل هتروزیگوت واریانت NCSTN مرتبط با بیماری بودند. ناقلین حذف مذکور سطح بالاتری از ایمونوگلوبولین G سرمی داشتند (۱۳۷۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر در مقابل ۱۱۴۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر؛ P<0.001).

این ارتباط پس از تعدیل برای چندین متغیر مخدوش‌کننده، از جمله شاخص‌های شدت بیماری، سن ورود به مطالعه، سن شروع بیماری، درمان با آدالیموماب و سطوح ترانس‌آمینازهای کبدی، همچنان معنادار باقی ماند. همچنین مشخص شد که سطح سرمی ایمونوگلوبولین G قابلیت تمایز قوی در شناسایی بیماران ناقل هتروزیگوت واریانت NCSTN دارد.

علاوه بر این، بررسی‌های آماری نشان داد که سطح سرمی ایمونوگلوبولین G می‌تواند به عنوان یک نشانگر زیستی مفید برای تشخیص بیماران دارای این تغییر ژنتیکی عمل کند. تحلیل‌های تکمیلی حاکی از آن بودند که ارتباط قوی بین سطح بالاتر IgG و وجود واریانت NCSTN می‌تواند نشان‌دهنده اختلال در تنظیم ایمنی هومورال در این بیماران باشد. این نتایج نه‌تنها به درک بیشتر مکانیزم بیماری کمک می‌کند، بلکه می‌تواند در توسعه روش‌های تشخیصی دقیق‌تر و راهبردهای درمانی شخصی‌سازی‌شده مؤثر باشد.

نتیجه‌گیری و ارتباط بالینی

نتایج این مطالعه مقطعی نشان می‌دهد که بیماران دارای واریانت خاص NCSTN دارای وضعیت ایمنی هومورال تغییر یافته‌ای هستند و از سطوح سرمی ایمونوگلوبولین G می‌توان به عنوان یک نشانگر زیستی پیش‌بینی‌کننده برای هیدرادنیت چرکی تک‌ژنی استفاده کرد. این یافته می‌تواند به شناسایی و اولویت‌بندی افراد مبتلا به هیدرادنیت چرکی تک‌ژنی کمک کند.

متن کامل مقاله:

سطوح سرمی ایمونوگلوبولین G و تغییرات نیکسترین در هیدرادنیت چرکی

اسلایدر ایمونوگلوبولین G بیماری‌های التهابی پوستی هیدرادنیت چرکی


منبع خبر: پزشکان ایرانی / سطوح سرمی ایمونوگلوبولین G و تغییرات نیکسترین در هیدرادنیت چرکی

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *