به گزارش خبرآنلاین از سلامت نیوز، این مواد مغذی ممکن است در پیشگیری از برخی بیماری ها نقش داشته باشندو همچنین آنها به جلوگیری از آسیب سلولی مولکول هایی در بدن به نام رادیکال های آزاد کمک می کنند. آنتی اکسیدان های معروف شامل ویتامین C، ویتامین E و بتاکاروتن هستند. بهتر است آنها را از غذاها دریافت کنید، بیشتر به این دلیل که بسیاری از مواد مغذی دیگر را که به طور طبیعی در آن اقلام یافت می شوند نیز دریافت خواهید کرد. میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و آجیل منابع عالی آنتی اکسیدان هستند. موارد زیر تنها تعدادی از غذاهایی هستند که حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها هستند:
- فلفل دلمه ای
- توت ها
- کلم بروکلی
- سبزی های برگ دار
- بادام زمینی
- گوجه فرنگی
۲۳۳۲۳۳
منبع خبر: خبرآنلاین / چرا باید از خوردن گوجه فرنگی صرف نظر نکنیم؟
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران