بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

چرا آمار تولد در کره جنوبی پس از ۹ سال افزایش پیدا کرد؟

بازدید 26

به گزارش همشهری آنلاین این کشور آسیای جنوب شرقی به پایین‌ترین میزان باروری در جهان رسیده بود، اما داده‌های ماهانه دولت کره جنوبی در روز چهارشنبه نشان داد تعداد نوزادان بین ژانویه ۲۰۲۴ تا نوامبر ۲۰۲۴ نسبت به سال قبل ۳ درصد افزایش یافته و به ۲۲۰۰۹۴ نفر رسیده است.

شمار نوزادان در سال ۲۰۲۳ در کره جنوبی در سال ۲۰۲۳ کاهش یافت و به‌این‌ترتیب برای هشتمین سال متوالی میزان باروری سالانه کاهش یافت و به عدد هفتادودو صدم (۰.۷۲) درصد رسید که پایین‌ترین میزان در جهان است.

افزایش اخیر در شمار نوزادان به دنبال افزایش شمار ازدواج‌ها در سال ۲۰۲۳ رخ می‌دهد و اولین افزایش شمار نوزادان در ۱۲ سال پس از به تعویق افتادن ازدواج‌ها در طول همه‌گیری کرونا بود.

همبستگی بالایی بین آمار ازدواج و آمار تولدها در کره جنوبی وجود دارد وجود دارد، با تأخیر زمانی یک یا دوساله افزایش ازدواج‌ها به افزایش شمار نوزادان می‌انجامد.

در کشور همسایه کره جنوبی، چین، تعداد تولدها در سال ۲۰۲۴ با ۵.۸ درصد افزایش به ۹.۵۴ میلیون نفر رسید که باز هم علت این افزایش به تأخیر افتادن ازدواج‌ها در سال‌های قبلی به علت همه‌گیری کرونا بود.

تعداد ازدواج‌ها در کره جنوبی در دوره ژانویه تا نوامبر با ۱۳.۵ درصد افزایش به ۱۹۹۹۰۳ مورد رسید. این رقم، اگر تغییر عمده‌ای در ماه دسامبر رخ ندهد، بزرگ‌ترین افزایش سالانه تعداد ازدواج در این کشور از سال ۱۹۸۰ خواهد بود.

سال گذشته، کره جنوبی اقدامات گوناگونی را برای تشویق جوانان به ازدواج و بچه‌دار شدن انجام داد، ازجمله یون سوک یول، رئیس‌جمهور اکنون استیضاح شد در سال ۲۰۲۴ «بحران جمعیتی ملی» و طرحی برای ایجاد یک وزارتخانه جدید برای مقابله با میزان پایین تولدها را اعلام کرد.

اکثر اقدامات حمایتی انجام‌شده شامل حمایت مالی از طریق کاهش مالیات‌ها و تخصیص یارانه بود، ازجمله یک بار کاهش مالیات به میزان ۵۰۰۰۰۰ وون (۳۴۹.۳۵ دلار) به ازای هر نفر برای زوج‌هایی که بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶ ازدواج کنند. البته دولت کره جنوبی گفته است که تلاش خواهد کرد تا یک برنامه جامع‌تر اتخاذ کند.

منبع: رویترز


منبع خبر: همشهری / چرا آمار تولد در کره جنوبی پس از ۹ سال افزایش پیدا کرد؟

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر