به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، مطالعه جدید نشان میدهد که حتی سطوح پایین ورزش نیز از سرطان محافظت میکند.
محققان دریافتند در صورتی که افراد قبل از تشخیص، فعالیت بدنی متوسط تا شدید داشته باشند، در مقایسه با افرادی که اصلاً ورزش نمیکنند، ۴۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان هستند.
به همین ترتیب، افرادی که ورزش سبک انجام میدهند در مقایسه با هیچ نوع ورزشی، ۳۳ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان بودند.
این تیم به سرپرستی دکتر «جان پاتریسیوس»، محقق ارشد و استادیار دانشگاه ویتواترزاند در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی، نتیجه گیری کرد: «فعالیت بدنی ممکن است از نظر پیشرفت و مرگ و میر برای کسانی که مبتلا به سرطان تشخیص داده میشوند، بسیار پرفایده باشد.»
محققان افزودند: «در دنیایی که سرطان همچنان یک بار سلامت عمومی است، ارتقا فعالیت بدنی میتواند مزایای مهمی در زمینه پیشرفت سرطان و همچنین پیشگیری و مدیریت آن داشته باشد.»
برای این مطالعه، محققان سلامت بیش از ۲۸۰۰۰ نفر را در آفریقای جنوبی بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۲ در مراحل اولیه سرطان ردیابی کردند. سرطان سینه و پروستات شایعترین سرطانها بودند که نشان دهنده ۴۴ درصد موارد بود.
محققان سطح فعالیت بدنی بیماران را در ۱۲ ماه قبل از تشخیص سرطان با سرعت پیشرفت سرطان آنها پس از تشخیص مقایسه کردند.
ورزش با شدت متوسط شامل پیاده روی تند، دوچرخه سواری آهسته، یوگای فعال یا انجام کارهای حیاط است. ورزش شدید شامل دویدن، شنا، دوچرخهسواری سریع یا شرکت در کلاس ایروبیک است.
آنها دریافتند که سطوح متوسط تا زیاد ورزش در مقایسه با ورزش نکردن، خطر پیشرفت سرطان به مراحل خطرناکتر را تا ۲۷ درصد کاهش میدهد.
نتایج نشان میدهد ورزش سبک خطر پیشرفت سرطان را تا ۱۶ درصد کاهش میدهد.
علاوه بر این، محققان دریافتند که ورزش قبل از سرطان با خطرات کمتر پیشرفت و مرگ تا پنج سال پس از تشخیص همراه بود.
محققان حدس زدند که ورزش ممکن است با تقویت ایمنی طبیعی، بدن را برای مبارزه با سرطان آماده کند.
ورزش همچنین ممکن است خطر پیشرفت سرطانهای هورمون محور مانند سرطان سینه و پروستات را با بهبود تنظیم بدن برای استروژن و تستوسترون کاهش دهد.
منبع خبر: خبرگزاری مهر / ورزش قبل از تشخیص سرطان در کُندی پیشرفت بیماری موثر است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران