بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

بهترین زمان تشخیص تنبلی چشم کودکان

تصویر پیدا نشد !
بازدید 5

‌هرمز شمس متخصص چشم، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری مهر به بررسی علل و روش‌های درمان تنبلی چشم، خشکی چشم و بیرون‌زدگی کره چشم پرداخت.

شمس درباره تنبلی چشم گفت: یکی از مهم‌ترین علل تنبلی چشم، بسته بودن چشم به دلیل موانعی مانند زخم یا مشکلات ارگانیک است. این مشکل معمولاً در کودکان زیر سه سال به‌سرعت قابل درمان است. در سنین پایین می‌توان با بستن چشم سالم و یا تجویز عینک مناسب، دید را بهبود بخشید. اما در سنین بالاتر، درمان دشوارتر و زمان‌بر می‌شود.

وی ادامه داد: اگر عارضه تنبلی چشم ناشی از مشکلات ارگانیکی نباشد، درمان آن در کودکان سریع‌تر است. به همین دلیل، توصیه می‌شود کودکان سه ساله به‌طور منظم برای معاینه چشم مراجعه کنند تا هرگونه مشکل به‌سرعت شناسایی و درمان شود.

این متخصص درباره خشکی چشم گفت: خشکی چشم به دلیل عوامل مختلفی از جمله آلودگی هوا، آب‌وهوای خشک، بیماری‌های روماتولوژیک، یا استفاده طولانی‌مدت از کامپیوتر رخ می‌دهد. افرادی که زیاد با کامپیوتر کار می‌کنند، به دلیل کاهش تعداد پلک زدن، بیشتر در معرض این مشکل قرار دارند.

شمس ادامه داد: برای درمان خشکی چشم، از اشک مصنوعی استفاده می‌شود. اگر این روش مؤثر نباشد، روش‌های پیشرفته‌تری از جمله استفاده از محلول‌های ساخته‌شده از خون بیمار به کار گرفته می‌شود. این روش‌ها برای مواردی که خشکی چشم شدید است و به درمان‌های معمول پاسخ نمی‌دهد، توصیه می‌شود.

وی درباره بیرون‌زدگی کره چشم از حدقه توضیح داد: این مشکل ممکن است به دلیل بیماری‌های عفونی، اختلالات تیروئیدی، یا رشد غیرطبیعی بافت‌ها پشت چشم باشد. برای تشخیص دقیق، معمولاً تصویربرداری‌هایی مانند MRI انجام می‌شود. در صورت نیاز، جراحی‌هایی برای اصلاح وضعیت چشم و بازگرداندن آن به جایگاه طبیعی انجام می‌شود.

شمس در پایان تأکید کرد: چشم‌ها از اعضای حساس و حیاتی بدن هستند. مراجعه به پزشک متخصص برای معاینات دوره‌ای، به‌ویژه در کودکان و افرادی که علائم خشکی یا تنبلی چشم را تجربه می‌کنند، بسیار ضروری است.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / بهترین زمان تشخیص تنبلی چشم کودکان

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *