وی ادامه داد: مردم به دلایل متعدد، استقبال خوبی از پیامهای اعلام شده در رسانهها نمیکنند و مزیت فضای مجازی این است که میتواند مخاطب خود را بشناسد و موثر واقع شود.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: استراتژی افزایش سواد سلامت را حتی میان دانشجویان هم رها کردیم و دانشجویان از این نظر دچار فقر علمی هستند و باید فکری به حال این موضوع شود. از طرفی در حال حاضر در جامعه مانند دوران کرونا، در کنار تهدیدهایی که مطرح است، نباید از فرصتها غفلت کرد.
کبیر به ایران پزشک گفت: نیازمند سازوکاری برای اطلاع رسانی درست به مردم هستیم و قطعا وجود یک پزشک در این دوره در روابط عمومی وزارت بهداشت میتواند فرصت خوبی باشد، اما اینکه فکر کنیم فقط با روابط عمومی وزارت بهداشت میتواند اطلاع رسانی مناسب انجام داد، ساده اندیشی است. وزارت بهداشت باید ارتباطات اجتماعی در حوزه سلامت را تقویت کند. از طرفی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر نیز اهمیت دارد و در شرایط همه گیری یک ویروس باید مرکز فرماندهی خوبی داشته باشیم.
وی اظهار کرد: ارتقای سواد سلامت در یک نظام مراقبت فعال به عنوان یک ضرورت محسوب میشود و باید به آن توجه کرد.
پایان پیام/
A member of the Academy of Medical Sciences said: People need to be more informed about respiratory viruses, and this awareness should be such that society moves towards self-care, and as a result, the necessary mechanisms to enhance health literacy should also be strengthened.
منبع خبر: ایران پزشک / مردم باید در رابطه با ویروسهای تنفسی آگاهتر شوند
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران