بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

تعریف جدید FDA برای “غذای سالم” پس از ۳۰ سال

بازدید 6
تعریف جدید FDA برای "غذای سالم" پس از 30 سال
سالم‌خبر: تعریف غذای سالم سی سال پیش تدوین شده بود و حال سازمان غذا و دارو آمریکا تصمیم گرفته تعریف غذی سالم را تغییر دهد.
برای اولین بار از زمان تدوین مقررات استفاده از اصطلاح «سالم» در برچسب‌ گذاری مواد غذایی در اوایل دهه ۱۹۹۰، سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) معیارهای لازم برای ادعای این اصطلاح را به ‌روزرسانی کرده است.

هنوز چسباندن برچسب حاوی کلمه سالم بر روی محصولات غذایی به صورت داوطلبانه از سوی تولیدکنندگان انجام می‌شود. البته برای این کار، آن‌ها باید اطمینان حاصل کنند که محصولاتشان تا فوریه ۲۰۲۸ با معیارهای به‌ روزرسانی‌ شده مطابقت داشته باشند. با گجت نیوز همراه باشید تا بیشتر درباره تغییر مفهوم غذای سالم و تاثیر جمعی آن توضیح دهیم.
تعریف غذای سالم چگونه تغییر کرده است؟

تعریف اولیه غذای سالم محدودیت‌هایی برای میزان چربی اشباع، سدیم، چربی کل و کلسترول رژیمی در یک محصول تعیین کرده بود تا بتوانیم آن را به عنوان «سالم» معرفی کنیم. علاوه بر این، مواد غذایی ملزم بودند دارای حداقل مقدار مشخصی از مواد مغذی

خاص مانند ویتامین‌های آ، سی، آهن و پروتئین باشند.

در تعریف جدید، همچنان محدودیت‌ برای میزان چربی اشباع و سدیم وجود دارد، اما علاوه بر آن محدودیت‌هایی برای قندهای افزوده اضافه کرده‌اند و محدودیت چربی کل را برداشته‌اند.

در مورد الزامات حداقلی دیگر تمرکز بر مواد مغذی خاص نیست. حالا بر گنجاندن گروه‌ها و زیر گروه‌های خاص غذایی مانند سبزیجات، میوه، لبنیات، پروتئین و غلات کامل تمرکز کرده‌اند. سازمان غذا و دارو آمریکا می‌گوید:

این تغییر، بهتر محتوای کلی مواد مغذی یک خوراکی را منعکس می‌کند و دیگر بر یک ماده مغذی مفید به ‌صورت جداگانه تمرکز ندارد.

دلیل به ‌روز رسانی این تعریف به دو عامل کلیدی برمی‌گردد. اولین عامل، تطبیق آن با علوم تغذیه‌ای فعلی و دومین این واقعیت است که بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی اکنون به عنوان عامل اصلی بیماری و ناتوانی در ایالات متحده شناخته می‌شوند.

به عنوان یک مثال از نکته اول، توصیه‌های تغذیه‌ای مربوط به چربی کل و کلسترول رژیمی از زمان تدوین تعریف اولیه تغییر کرده است. در حالی که

قبلا محدودیت‌های مشخصی برای این دو گروه اعمال کرده بودند، تحقیقات جدیدتر تمرکز را به محدود کردن چربی‌های اشباع و قندهای افزوده منتقل کرده است.

در مورد عامل دوم، سازمان غذا و دارو آمریکا در بیانیه‌ای که این به‌ روز رسانی را اعلام کرد، همچنین افزود که بخش قابل توجهی از جمعیت ایالات متحده از چند گروه غذایی خاص، بیش از مقادیر توصیه ‌شده رژیمی مصرف می‌کنند. مثلا این روزها همه در زندگی پر مشغله روزانه جذب غذاهای فوق فرآوری شده می‌شویم که تحقیقات نشان داده روند پیری را هم تسریع می‌کنند.

برای مثال، ۷۷ درصد از افراد بیشتر از مقادیر توصیه‌ شده چربی اشباع وارد رژیم غذایی خود کرده‌اند و ۹۰ درصد از افراد بیش از حد سدیم مصرف می‌کنند. هر دو مورد با افزایش خطر بیماری‌های قلبی‌ عروقی مرتبط هستند.

این امید وجود دارد که به ‌روز رسانی معیارهای غذای سالم، به مردم اطلاعات دقیق و به‌ روزتری ارائه دهد. بدین ترتیب آن‌ها بتوانند تصمیمات آگاهانه‌ای درباره عادات غذایی خود بگیرند و هدف کاهش بیماری‌ها را فراموش نکنند.
 

منبع خبر: سالم خبر / تعریف جدید FDA برای “غذای سالم” پس از ۳۰ سال

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *