به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر اصغری، پژوهشگر و محقق طرح تأثیر ضد باکتریایی شیر شتر در مهار عوامل میکروبی در یک گفتوگو رادیویی گفت: شیر شتر دارای خواص آنتی باکتریال بسیار مهمی است.
اصغری با بیان اینکه فعالیت ضد میکروبی در شیر شتر بیشتر از شیر گاو است افزود: شیر شتر در متابولیسم آهن و تنظیم سیستم ایمنی نقش دارد. سرانه مصرف شیر در کشورهای دیگر چهار برابر مصرف کشورهای در حال توسعه است.
پژوهشگر و محقق طرح تأثیر ضد باکتریایی شیر شتر در مهار عوامل میکروبی اظهار کرد: محصولات لبنی جایگاه بسیار بالایی در تغذیه خانوادهها دارند. شیر شتر برای تمام گروههای سنی مناسب است. با توجه به نیاز مردم به مصرف شیر میتوانیم همواره از شیر شتر استفاده کنیم شیر شتر به خاطر خواص آنتی باکتریال میتواند بسیار مفید باشد.
اصغری با اشاره به اینکه در سالهای اخیر مقاومت آنتیبیوتیک ایجاد شده اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که سالیانه هفتصد هزار نفر به علت عفونتهای مقاوم به دارو جان خود را از دست میدهند.
پژوهشگر و محقق طرح تأثیر ضد باکتریایی شیر شتر در مهار عوامل میکروبی مطرح کرد: آنتیبیوتیکها دیگر آنطور که باید مؤثر نیستند استفاده از شیر شتر میتواند در این زمینه مؤثر باشد. شیر شتر برای از بین بردن میکروبهای ویروسی و قارچی مناسب است.
انتهای پیام/
منبع خبر: آنا / شیر شتر جایگزین مناسب آنتیبیوتیکها در کنترل میکروبهای ویروسی و قارچی
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران