بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

خیارهای توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند

بازدید 6

الهه عسکری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خیار یک سبزی مهم است که در سراسر جهان مصرف می‌شود.
وی ادامه داد: قلب توخالی که به آن ترک داخلی یا حفره میوه نیز می‌گویند معمولاً به صورت ترک در مرکز خیار ظاهر می شود، اما ظاهر آن طبیعی است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: قلب توخالی نوعی نقص فیزیولوژیکی است که عملکرد، کیفیت و ارزش اقتصادی خیار را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
عسکری بیان کرد: تشکیل قلب توخالی مربوط به شرایط رشد و ویژگی های ژنتیکی بوده و ممکن است دلیل آن در گونه‌های مختلف یکسان نباشد.
این دکترای تخصصی بهداشت افزود: تشکیل قلب توخالی ممکن است تحت تأثیر محیط کشت و دوره‌های فراوانی آب، بعد از کم آبی باشد.
وی اضافه کرد: در این حالت سلول‌های اطراف مغز سریع‌تر از سلول‌های موجود در فضای داخل مغز رشد می‌کنند، بنابراین قلب توخالی را تشکیل می‌دهند.
او افزود: دما عامل کلیدی دیگری است که باعث ایجاد قلب توخالی می‌شود. دمای پایین، سرعت تقسیم سلولی را پس از میوه‌دهی کاهش می‌دهد و با افزایش دما در مرحله بعدی، پوست به سرعت رشد کرده، درحالیکه تعداد سلول‌های میوه ناکافی است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: قلب‌های توخالی ممکن است با عناصر معدنی مثل کلسیم، فسفر و بروم نیز در ارتباط باشند.
این دکترای تخصصی بهداشت گفت: زمان برداشت، آفات یا بیماری‌ها و روش‌های کشت نیز ممکن است باعث ایجاد قلب‌های توخالی شوند.
وی افزود: خیارهای توخالی به‌طور کلی برای خوردن بی‌خطر هستند، ممکن است بافت کمی خشک‌تری داشته باشند و برای ترشی کردن ایده‌آل نباشند، زیرا ساختار آنها به اندازه کافی سفت نیست.
انتهای پیام 

منبع خبر: ایسنا / خیارهای توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *