به گزارش خبرآنلاین، وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب امگا-۶ در بدن، که ممکن است از طریق مصرف غذاهای فوقفرآوریشده وارد بدن شده باشد، میتواند خواص ضد التهابی و ضد توموری اسید چرب ضروری دیگری به نام امگا-۳ را تحت تاثیر قرار دهد و آنها را تضعیف کند.
به گزارش یورونیوز، دکتر تیموتی یتمن پژوهشگر میگوید: «هر روز جهشهایی در دستگاه گوارش رخ میدهد و معمولا این جهشها به سرعت توسط سیستم ایمنی بدن با کمک مولکولها یا واسطههایی از امگا-۳ مهار میشوند. اگر بدن برای سالها در معرض التهاب مزمن ناشی از نوعی امگا-۶ قرار گیرد که معمولا در غذاهای فرآوریشده و ناسالم یافت میشود، شانس تثبیت شدن جهشها افزایش مییابد و مقابله بدن با آنها دشوارتر میشود.»
کارشناسان میگویند که رژیم غذایی آمریکایی معمولا سرشار از اسیدهای چرب امگا-۶ است. این امر به دلیل مصرف گسترده فستفودها و تولید غذاهای فوقفرآوریشده است که اکنون حدود ۷۰ درصد از عرضه غذایی ایالات متحده را تشکیل میدهند. اسید لینولئیک نوعی اسید چرب امگا-۶ است که در روغنهای ذرت، بادامزمینی، سویا، گُلِ خشت و آفتابگردان یافت میشود و رایجترین نوع امگا-۶ در رژیم غذایی آمریکایی است.
منبع خبر: خبرآنلاین / میخواهید به سرطان مبتلا شوید؟/ انجام همین یک کار کافی است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران