بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

روغن و کنترل وزن/ مصرف غذاهای پر چرب را بسیار محدود کنیم

بازدید 36

ما باید طبق گایدلاین های تغذیه دنیا روزانه ۲۵ تا ۳۰ درصد از انرژی روزانه خود را از گروه چربی و روغن ها تامین کنیم. بنابراین چربی باید هر روز از طریق رژیم غذایی روزانه دریافت شود تا بدن برای ساخت یک سری از هورمون ها و فعالیت های خود که به چربی و به خصوص اسید های چرب نیاز دارند با مشکل مواجهه نشود.

متاسفانه یک فرهنگ غلط در بین مردم ما رواج دارد که غذاهای پر چرب زیاد مصرف می کنند. فست فود، پلو و خورشت  با روغن زیاد، کره و خامه و سر شیر سرشار از چربی و اسید های چرب اشباع هستند که می تواند سلامت ما را به خطر بیندازد بنابراین باید مصرف غذاهای پر چرب را  بسیار محدود کنیم.

باید توجه داشت هر گرم کربوهیدرات و پروتئین ۴ کیلو کالری انرژی دارد اما هر گرم روغن ۹ کیلو کالری انرژی دارد یعنی چیزی حدود دو برابر دو گروه غذایی قبلی. بنابران دریافت زیاد غذاهای چرب و استفاده بیش از حد روغن در پخت غذا که نتیجه نهایی آن یک غذای چرب است می تواند منجر به افزایش وزن شود و اگر همین روند الگوی غذایی غلط ادامه پیدا کند حاصل مصرف این غذاها چیزی جز بیماری ها ی مختلف نیست.

 پس از امروز تصمیم بگیریم میزان روغن غذای خود را کمتر کنیم.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

 

منبع خبر: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی / روغن و کنترل وزن/ مصرف غذاهای پر چرب را بسیار محدود کنیم

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر