بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

چه روغن‌هایی مناسب سرخ‌کردن است؟

بازدید 13

چه روغن‌هایی مناسب سرخ‌کردن است؟

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

علم تغذیه موافق با سرخ‌کردن مواد غذایی نیست و بهترین روش‌های پخت را آب‌پز، بخارپز و پخت در فر یا گریل با مقدار کم روغن می‌داند.

در بازار روغن‌هایی به نام روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی موجود است. روغن‌های سرخ‌کردنی، روغن‌هایی هستند که به‌صورت یک روغن یا ترکیبی از روغن‌های با مقاومت حرارتی بالا تولید می‌شوند. این روغن‌ها به شکلی فرموله می‌شوند که قابلیت حفظ پایداری و کیفیت را در طول مدت سرخ‌کردن داشته باشند‌.

برخلاف باور عموم که تصور می‌کنند نقطه دود روغن‌های سرخ‌کردنی بالاتر است اما معمولا از لحاظ نقطه دود تفاوت ملموسی بین روغن‌های رایج تصفیه‌شده در بازار نیست، بلکه آن‌چه منجر به تفاوت در روغن سرخ‌کردنی می‌شود مقاومت حرارتی بالاتر آن‌ها است.

به عبارتی دیگر هر چه مقاومت حرارتی روغن‌ها بالاتر باشد آن‌ها برای مدت طولانی‌تر می‌توانند ساختار خود و در نتیجه نقطه دود خود را حفظ کنند و با کاهش مقاومت حرارتی روند کاهش نقطه دود روغن‌ها در حین سرخ‌کردنی سریع‌تر و کوتاه‌تر است. دمای سرخ‌کردن عمیق حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد و نقطه دود روغن‌های تصفیه شده پیش از مصرف در رنج ۲۲۰ تا ۲۳۰ درجه سانتیگراد است.

بنابراین در مواقعی که می‌خواهید ماده غذایی را سرخ کنید بهترین انتخاب برای حفظ سلامتی روغن مخصوص سرخ کردنی است‌.

انتهای پیام


منبع خبر: دنیای سلامت و دارو / چه روغن‌هایی مناسب سرخ‌کردن است؟

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر