رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: آیتمهای چهار گانه رصد و پایش نانواییها به دو روش «مشاهده میدانی» و «انجام آزمایش» اجرا میشوند.
جندقی درباره روش انجام آزمایشها توضیح داد: برخی اقلام از نانواییها نمونهبرداری میشوند و در آزمایشگاهها مورد ارزیابی قرار میگیرند. همچنین برخی نمونهها در نانواییها به وسیله دستگاههای قابل حمل ارزیابی میشوند.
وی با بیان اینکه اطلاعات ارزیابی نانواییها در دسترس است، افزود: اطلاعات جمعآوری شده به صورت مداوم به روز میشود. اگر نانواییها تخلف کنند، اخطار برای متخلفان صادر میشود. کنترل مسائل بهداشتی نانواییها از وظایف مهم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت محسوب میشود.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: اگر یک نانوایی تخلف کند، فرصت رفع موارد متذکر شده در اختیار نانوایی قرار میگیرد. برخورد با متخلفان به شیوههای مختلف انجام میشود؛ به نحوی که برخی متخلفان به مراجع قضایی معرفی میشوند. پلمب نانوایی، از دیگر شیوههای برخورد با متخلفان است.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / نانواییها چطور ارزیابی میشوند؟
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران