وی ادامه داد: ضرر انباشتهای برای کسانی که خدمات سلامت ارائه میکنند، ایجاد شده است. ما فقط یک تعرفه نداریم و بسته تعرفه بخش دولتی و خصوصی و عمومی غیردولتی و خیریه هم وجود دارد و تعرفه هر کدام از این بخشها متفاوت است. در واقع صنف ارائه خدمات سلامت به دو گروه فقیر و غنی تقسیم شدهاند. تعرفه کم یا زیاد برای گروه فقیر به معنی پایدار ماندن در ارائه خدمت است و این تعرفه برای گروه غنی، تفاوت چندانی ندارد. ولی برای پزشکان جوان، منجر به این میشود که نتوانند به مسیر خود ادامه بدهند.
این پزشک عمومی بیان کرد: با توجه به تورم و وضعیت اقتصادی، تاب آوری در ارائه خدمت در حوزه سلامت مشکل خواهد بود. با افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصد تعرفهها نمیتوان وسیله یا تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای مراکز و مطبها را خریداری کرد و اگر دستگاهی که در گذشته خریداری شده، خراب شود، نمیتوان به جایگزین کردن آن فکر کرد.
ابطحی افزود: بحث جزء فنی و حرفهای هم در ویزیت پزشکان دیده نمیشود و کسی که در شهر کوچک مشغول به کار است و کسی که در شهر بزرگ کار میکند، یک حق ویزیت دارد. وقتی تعرفههای درمانی اعلام میشود، هزینه ارائه خدماتی مانند تزریقات و نوار قلب و غیره هم داخل آن است.
وی اظهار کرد: اینکه یک درمانگاه خیریه با یک نرخ کار میکند و بقیه مراکز نمیتوانند با آن نرخ کار کنند و مجبور به تعطیلی میشوند، جای فکر دارد.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / وقتی افزایش تعرفههای درمانی متناسب نیست، تقاضای القایی ایجاد میشود
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران