به گزارش خبرآنلاین، تیمی از پژوهشگران بینالمللی از ۵۰ هزار و ۳۰۰ نفر بزرگسال بریتانیایی که بیشتر در میانه دهه پنجاه زندگی خود بودند، خواستند که پرسشنامهای را درباره عادتهای خود در مصرف آجیل پر کنند و سپس آنها را به مدت میانگین ۷ سال پیگیری کردند تا ببینند آیا آنها دچار زوال عقل میشوند یا نه.
به گزارش یورونیوز، از میان آن افراد حدود هزار و ۴۰۰ مورد زوال عقل شناسایی شد و محققان با در نظر گرفتن عواملی مانند سن، جنسیت، شاخص توده بدن، تحصیلات و سبک زندگی، مشخص کردند که مصرف روزانه آجیل خطر دمانس را تا ۱۲ درصد کاهش میدهد.
برای افرادی که مغزهای خوراکی بدون نمک مصرف میکردند و هر روز تا یک مشت یا ۴۰ گرم میخوردند، این فواید بیشتر بود و خطر دمانس برای آنها تا ۱۶ درصد کاهش یافت.
این یافتهها در سپتامبر سال جاری در نشریه Geroscience منتشر شد.
۲۳۳۲۳۳
منبع خبر: خبرآنلاین / این مغزهای خوراکی مانع ابتلا به زوال عقل میشوند
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران