بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

آدم با شنیدن اتهام بیش‌اظهاری ۲۰۰ درصدی در حوزه واردات تجهیزات پزشکی شاخ درمی‌آورد!

بازدید 13
حوزه واردات تجهیزات پزشکی
به گزارش خبرنگار درمانا، مصطفی وجداندار در دومین نشست سلامت ایران (Health Summit)  افزود: متاسفانه با وجود افزایش هزینه‌ها، بودجه سیستم درمانی کشور به میزان متناسب به‌روز نشده است و در شرایطی که نتیجه اجرای طرح دارویار بر همه مشخص شده است، آیا باید دوباره طرحی مشابه آن در حوزه تجهیزات پزشکی اجرا شود؟ به نظر می‌رسد مدیریت اختصاص ارز ترجیحی به ابتدای زنجیره که چند صد شرکت هستند، راحت‌تر از دادن یارانه ناشی از آن به ۸۰ میلیون ایرانی است.

وی با اشاره به اینکه تخلفات در حوزه واردات تجهیزات پزشکی بسیار اندک بوده و نباید به خاطر این تخلفات بسیار اندک یک کشور را به گروگان بگیریم، افزود: در حوزه تجهیزات پزشکی دارای سامانه انبار مجازی هستیم و بابت هر یک دلاری که ارز دریافت می‌کنیم باید به نهادهای مختلفی گزارش بدهیم. همه شرکت‌های واردات تجهیزات پزشکی هم شناخته شده هستند. وقتی چنین سیستمی به خوبی در حال کار است چرا باید آن را بر هم بزنیم و به سمت حذف ارز ترجیحی برویم؟

وی گفت: مدیرکل تجهیزات پزشکی گفته از یک میلیارد یورو ارزی که در تالار دوم تخصیص داده شده است، شرکت‌ها توانسته‌اند فقط ۳۰۰ میلیون یورو آن را دریافت کنند چون نقدینگی کافی را برای جذب مابقی این ارز نداشته‌اند.

دبیر اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی ایران در پاسخ به سوال خبرنگار درمانا مبنی بر اینکه آیا شما اتهام بیش‌اظهاری به واردکنندگان تجهیزات پزشکی را قبول دارید یا خیر؟ توضیح داد: اصلا چنین اتهامی را قبول ندارم. نظارت‌ها و کنترل‌هایی که در حوزه واردات تجهیزات پزشکی وجود دارد بسیار زیاد است و هم گمرک و هم اداره کل تجهیزات پزشکی بر این حوزه نظارت جدی دارند. شاید در موارد اندکی تخلف هم رخ داده باشد اما اینکه برخی ادعا می‌کنند بیش‌اظهاری ۲۰۰ درصدی در حوزه واردات تجهیزات پزشکی وجود دارد، آدم واقعا شاخ درمی‌آورد و نمی‌دانیم چه مستندانی برای این ادعاها وجود دارد. ما در اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی حتی یک مورد تخلف از این دست نداشتیم اما اگر هم چنین تخلفی وجود داشته باشد حتما خودمان پیشقدم می‌شویم و متخلفان را معرفی می‌کنیم. این اتهامات در حالیست که شرکت‌ها کالاها را نقدی خریداری کرده و ۱۴ یا ۱۶ ماهه می‌فروشند.

وجداندار تاکید کرد: اداره تجهیزات پزشکی، انبار مجازی بسیار دقیق ایجاد کرده و بدون اینکه تعداد نیروی انسانی خود را افزایش دهد با استفاده از فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در حال نظارت است. حتی در یک مورد که قرار شد نظارت فیزیکی هم از انبار شرکت‌های واردات تجهیزات پزشکی انجام شود، مشخص شد که هیچ مغایرتی بین اطلاعات انبار مجازی و انبار فیزیکی وجود ندارد.

منبع خبر: درمانا / آدم با شنیدن اتهام بیش‌اظهاری ۲۰۰ درصدی در حوزه واردات تجهیزات پزشکی شاخ درمی‌آورد!

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *