بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

پیشنهاد افزایش میزان ارز ترجیحی به ۱۵.۵ میلیارد دلار

بازدید 10
به گزارش درمانا، رحیم زارع، نماینده مردم آباده و سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس در ارتباط با استفاده از گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات برای بودجه سال آینده اظهار داشت: آن‌چه در کمیسیون و بررسی‌های دیوان محاسبات مطرح شده، مسئله حکم‌های غیر بودجه‌ای است که تاثیر منفی بر عملکرد دولت داشته است. اکنون تلاش بر این است که با مدیریت ریاست مجلس، رئیس تلفیق و سایر اعضای کمیسیون تلفیق، این موضوعات را ساماندهی کنند. در گزارش دیوان محاسبات یکی از نکات کلیدی حکم‌های غیر بودجه‌ای است که بر عملکرد دولت تاثیر گذاشته و موجب کاهش کارایی بودجه شده است.

وی تصریح کرد: برای حل این مسئله، تاکید بر حذف موارد غیر بودجه‌ای از لایحه بودجه وجود دارد. حتی مواردی بوده که رئیس مجلس نیز تاکید کرده‌اند که به دلیل غیر بودجه‌ای بودن نیازی به حضورشان نیست و می‌توان آنها را حذف کرد. این حساسیت‌ها و بررسی‌ها نشان می‌دهد که ساختار بودجه نیازمند بازنگری اساسی است. به همین دلیل، برنامه‌ریزی برای تقسیم تبصره‌ها به صورت نظارتی انجام شده تا عملکرد بودجه‌ای کشور به‌طور دقیق‌تر ارزیابی شود. این عملکرد تاثیر مستقیمی بر زندگی و معیشت مردم و امور جاری کشور دارد.

زارع به اقتصاد معاصر گفت: برای افزایش میزان تخصیص ارز ترجیحی پیشنهاداتی مطرح شده است. احتمالا تجدید رای در این رابطه رخ دهد. پیشنهاد این است که میزان ارز ترجیحی کالا‌های اساسی به ۱۳.۵ میلیارد یورو برسد که معادل ۱۵.۵ میلیارد دلار است.

پیش از این دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۴ میزان ارز ترجیحی کالاهای اساسی را ۳ میلیارد دلار کاهش داده بود.

منبع خبر: درمانا / پیشنهاد افزایش میزان ارز ترجیحی به ۱۵.۵ میلیارد دلار

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *