بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

آیا مراکز جمع آوری پلاسما متعهد به راه اندازی پالایشگاه بودند؟

تصویر پیدا نشد !
بازدید 8

به گزارش دوشنبه های دارویی ادعا شده است که اعطای مجوز تاسیس و فعالیت مراکز اهدای پلاسما بر اساس تعهد تاسیس پالایشگاه از دریافت کنندگان مجوز بوده است، ضروری است این کذب قویا رد شود، همواره و از ابتدای امر اعطای مجوز توسط سازمان غذا و دارو که تنها نهاد ذی صلاح و قانونگذار این امر است، با هدف توسعه صنعت تولید پلاسما و تامین داروهای مشتق از آن صورت می‌گرفته و هیچگاه منوط به ارائه تعهد تاسیس پالایشگاه از دریافت کنندگان مجوز ایجاد مراکز نبوده است.

درخواست:  لطفا برای روشن شدن اذهان عمومی، انجمن علمی انتقال خون مستند چنین تعهدی را منتشر بفرمایند.

ادعا شده است کمبودهای مقطعی داروها ناشی از فروش پلاسما بوده است. این ادعا قویا رد می شود، واردات فراورده­های مشتق شده از پلاسمای ارسالی جهت پالایش، سالانه تحت نظارت سازمان غذا و دارو و با سیاست­گذاری و برنامه هایی که این سازمان به شرکت های مجاز ارسال کننده پلاسما اعلام می­کند، انجام می­شود و بجز مشکلات مقطعی ناشی از عدم تخصیص به موقع ارز و یا مشکلات دیگری که خارج از کنترل این شرکت ها می باشد، همواره برنامه تامین این فرآورده ها بر اساس تعهد شرکتها تحقق پیدا کرده است. متذکر می شویم که نیاز بیماران بیشتر از تامین داروها می باشد و تنها راه تامین کامل نیاز کشور، توسعه صنعت است.

درمورد کمبود فعلی داروها بخصوص فاکتور ۹ نیز گزارش تحلیلی و همچنین ارائه راه حل های جبران کمبود مقطعی که متاثر از یکی از همین دلایل است، به سازمان غذا و دارو ارائه شده که قابل استعلام می‌باشد. همانطور که در بیانیه انجمن به شماره ۴۴/پ/۱۴۰۳ مورخ ۱۲/۰۸/۱۴۰۳ اعلام شده بود، مجدداً تاکید می دارد که نه تنها یک قطره از پلاسمای ارسالی برای پالایش، به اروپا فروخته نشده است بلکه به دلیل عدم ثبت پلاسمای ایرانی در کشورهای اروپایی، امکان فروش آن در اروپا وجود ندارد که این حقیقت توسط ریاست محترم اداره خون و فرآورده های بیولوژیک سازمان غذا و دارو نیز با توضیحات تکمیلی جهت تنویر افکار عمومی در تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۳ در رسانه ملی تبیین شد.

خاطر نشان می شود عطف به مناظره ریاست انجمن علمی انتقال خون در رسانه ملی، چنانچه ادعای ایشان در خصوص حجم بازار پلاسمای کشور در سال ۲۰۱۷ که با ارجاع به یک منبع ۲۰۲ میلیون دلار اعلام کردند، درست باشد، می توان به ارزش بالای صنعت اهدای پلاسما پی برد که نشانگر بیش از صد میلیون دلار صرفه جویی ارزی و معادل ریالی آن برای کشورعزیزمان می­باشد.

 

مسابقه

برچسب ها

صنعت پلاسما

منبع خبر: دوشنبه های دارویی / آیا مراکز جمع آوری پلاسما متعهد به راه اندازی پالایشگاه بودند؟

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر