عبدالعظیم بهفر، با اشاره به تبلیغات روغنهای خوراکی که با ادعاهای خاصی همچون «کاهنده فشار خون» و «کاهنده چربی خون» در رسانهها معرفی میشوند، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو همواره نظارت دقیقی بر تبلیغات محصولات غذایی دارد. تبلیغاتی که حاوی ادعاهای تغذیهای و درمانی باشند، باید مستندات علمی قوی ارائه دهند و مورد تأیید سازمان قرار گیرند.
وی افزود: روغنهای خوراکی میتوانند حاوی ترکیباتی مانند اسیدهای چرب غیراشباع و ویتامینهای مختلف باشند که به سلامت عمومی کمک میکنند، اما این بدان معنا نیست که بتوانند به طور مستقیم و مستقل فشارخون یا چربی خون را کاهش دهند. چنین ادعاهایی باید با شواهد علمی و مطالعات آزمایشگاهی پشتیبانی شوند.
بهفر در ادامه تأکید کرد: سازمان غذا و دارو به منظور حفظ حقوق مصرفکنندگان، بررسی دقیقی از صحت اینگونه ادعاها به عمل میآورد و در صورت تأیید نشدن، مجوز تبلیغات این ویژگیها صادر نمیشود. همچنین در صورتی که تبلیغات نادرست و گمراهکنندهای مشاهده شود، سازمان با شرکتهای متخلف برخورد قانونی خواهد کرد.
وی در پایان از مصرفکنندگان خواست به تبلیغات گمراه کننده توجه نکنند و در انتخاب محصولات غذایی به ویژه روغنهای خوراکی، دقت لازم را به خرج دهند./مهر
منبع خبر: سالم خبر / تبلیغات روغنهای خوراکی با تاثیر کاهش فشار و چربی خون دروغی بیش نیست
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران