به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، حسین رستگار روز شنبه افزود: نظارت بر حلیت و نوع گوشتهای غیرفرآوریشده بطور مستقیم به سازمان غذا و دارو مربوط نمیشود.
وی ادامه داد:مسوولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیرفرآوریشده، بهویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستورانداران است.
رستگار در خصوص فرآوردههای حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش میکند که کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوریشدهای که دارای این نشانها هستند، تضمین شود. این نشانها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تایید قرار گرفتهاند.
وی تصریح کرد: مصرفکنندگان با توجه به این نشانها میتوانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.
رستگار تصریح کرد: فرآوردههای گوشتی غیربهداشتی و حرام نمیتوانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار میرود ارگانهای مسوول به وظایف خود و اعتبار سازمانیشان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان بهطور جدی برخورد کنند.
به گزارش ایرنا، بررسی ارزیابی و انجام آزمون فرآوردههای سلامت محور به منظور صدور تاییدیه حلال به عنوان یکی از شاخصههای اصلی سلامت و ا صالت کالا محسوب میشود و تاکنون بیش از ۳۰۰ مجوز برای محصولات حلال از سوی سازمان غذا و دارو صادر شده است.
منبع خبر: ایرنا / محصولات فرآوریشده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنید
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران