بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

نظارت مستمر بر محصولات غذایی تراریخته

بازدید 7

به گزارش ایلنا، عبدالعظیم بهفر گفت: سازمان غذا و دارو به طور مستمر بر محصولات غذایی نظارت می‌کند و در صورت مشاهده تخلف در برچسب‌گذاری و عرضه، این موارد به نهاد‌های قضایی معرفی خواهند شد.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: همه‌ی دانه‌های روغنی سویا، ذرت، کلزا و پنبه‌دانه در مبادی ورودی کارشناسان معاونت‌های غذا و دارو نمونه‌برداری شده و به آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو ارسال می‌شوند و در صورت تأیید و راستی‌آزمایی رخداد‌های تراریختگی، مجوز ورود این محصولات صادر می‌شود.

عبدالعظیم بهفر همچنین از پایش سالانه برچسب محصولات تراریخته در قالب برنامه عملیاتی پایش فراورده‌ها در سطح عرضه (PMS) خبر داد و گفت: این پایش را معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور انجام می‌دهند و در این روند، محصولات تراریخته فاقد برچسب نمونه‌برداری و به آزمایشگاه‌های معتبر ارسال می‌شوند.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر الزامی بودن درج عبارت تراریخته بر روی برچسب‌ها، افزود: در صورت تأیید تراریختگی و درج نشدن این عبارت بر روی برچسب، معاونت‌های غذا و داروی ناظر طبق ضوابط و مقررات جاری با متخلفان برخورد خواهند کرد.

بهفر با اشاره به محدودیت‌های تولید دانه‌های روغنی تراریخته در کشور گفت: اگرچه ایران به تولید دانه‌های تراریخته کمتر روی آورده، اما واردات این محصولات به کشور ادامه دارد.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان به طور مستمر بر محصولات غذایی نظارت می‌کند و در صورت مشاهده تخلف در برچسب‌گذاری و عرضه، این موارد به نهاد‌های قضایی معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایلنا / نظارت مستمر بر محصولات غذایی تراریخته

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر