بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

تقویت نظارت و کیفیت فرآورده‌های سنتی با اقدامات سازمان غذا و دارو

بازدید 12

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری آنا، علیرضا رستمی، از اقدامات گسترده این سازمان در زمینه نظارت و تنظیم مقررات مرتبط با فرآورده‌های سنتی سخن گفت. وی با تأکید بر ضرورت تضمین ایمنی و کیفیت این محصولات، اظهار داشت: «سازمان غذا و دارو با ایجاد چارچوب‌های نظارتی و تدوین آیین‌نامه‌های مربوطه، توانسته است گام‌های مؤثری در استانداردسازی تولید فرآورده‌های سنتی بردارد. این اقدامات باعث افزایش اعتماد عمومی و توسعه بازار‌های داخلی و صادرات شده است.»

رستمی با اشاره به نقش پژوهش‌های علمی در پیشرفت این حوزه، افزود: «ما با حمایت از تحقیقات و مطالعات علمی مرتبط با گیاهان دارویی و فرآورده‌های سنتی، توانسته‌ایم محصولات جدید و با کیفیتی را به بازار معرفی کنیم که نه تنها در سلامت جامعه نقش بسزایی دارند، بلکه ظرفیت صادراتی این محصولات را نیز افزایش داده‌اند.» وی همچنین بر کنترل دقیق تبلیغات تأکید کرد و خاطرنشان ساخت که سازمان با دقت از انتشار اطلاعات گمراه‌کننده در حوزه تبلیغات فرآورده‌های سنتی جلوگیری می‌کند تا مصرف‌کنندگان بتوانند با اطمینان از این محصولات استفاده کنند.

منبع خبر: آنا / تقویت نظارت و کیفیت فرآورده‌های سنتی با اقدامات سازمان غذا و دارو

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *