بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

کنترل فشار خون بالا با این مواد غذایی

بازدید 9

به گزارش خبرآنلاین، باید توجه کرد که رعایت یکسری نکات تغذیه‌ای در کاهش فشار خون موثر است. به عنوان مثال نوشیدنی‌های حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای و نوشابه‌های گازدار، سبب افزایش فشارخون می‌شوند. بنابراین می‌توانید به‌جای آن‌ها از انواع چای و دم کردنی‌های گیاهی یا دوغ کم نمک استفاده کنید.

سلامت نیوز در خبری نوشت:در ادامه ۹ فرمان تغذیه‌ای برای کاهش فشار خون می‌آید:

۱_ کرفس، پیاز، سیر، شنبلیله، چای سبز، خرما، گلابی، زیتون، تره فرنگی، سویا، گوجه فرنگی، گریپ فروت و لیموترش می توانند به طور طبیعی فشار خون را کاهش دهند. بنابراین این مواد غذایی را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

۲_ مصرف این مواد غذایی اصلا به معنای قطع درمان دارویی نیست. به خصوص در مورد گریپ فروت بهتر است نظر پزشک خود را جویا شوید، چرا که این میوه می‌تواند غلظت برخی داروهای فشارخون را افزایش دهد و عوارض جانبی آنها را تشدید کند.

۳_ تامین پتاسیم بدن برای مبتلایان به فشارخون ضروری است. موز، آناناس، زردآلو، انجیر، گریپ فروت، هلو، انگور، آلو، سیب زمینی، سیر، بروکلی، کدو سبز، قارچ، گوجه فرنگی، انواع سبزیجات و حبوبات از منابع غنی پتاسیم محسوب می‌شوند.

۴_ از آنجا که در حین طبخ غذا از نمک استفاده می‌شود، هنگام صرف غذا دیگر دست به نمک‌دان نبرید.

۵_ گلپر، آویشن، نعنا خشک یا کنجد را جایگزین نمک کنید.

۶_ سوسیس، کالباس، زیتون شور، چیپس و سایر تنقلات شور، ماهی دودی، انواع سس ها، سوپ ها و کنسروهای آماده حاوی مقادیر بالای نمک هستند و باید مصرف‌شان را محدود کنید.

۷_ حبوبات سرشار از فیبرهای محلول در آب هستند و استفاده از آن‌ها می‌تواند به کاهش فشارخون کمک کند.

۸_ در بین انواع گوشت ها، گوشت ماهی بهترین انتخاب است. چربی ماهی نه تنها موجب عوارض قلبی عروقی نمیشود، بلکه به سلامت قلب و عروق کمک میکند.

۹_ نوشیدنی‌های حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای و نوشابه‌های گازدار، سبب افزایش فشارخون می‌شوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند. می‌توانید به جای آن‌ها از انواع چای و دم کردنی‌های گیاهی یا دوغ کم نمک استفاده کنید.

۲۳۳۲۳۳

منبع خبر: خبرآنلاین / کنترل فشار خون بالا با این مواد غذایی

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر