وی ادامه داد: از طرفی پروسه دریافت IRC و جلب نظر کارشناسان و تحویل مستندات و در این صف قرار گرفتن، بسیار طولانی است و حتی بررسی پروندهها برای چند ماه متوقف میشود. پس از اینکه IRC را گرفتید، باید تعهد بدهید که ادعایی برای واردات ارز ندارید. شرکتی که وقت و هزینه کرده و باید حقوق پرسنل را بدهد و متخصص ماهر و با دانش را حفظ کند، قادر به تامین هزینهها نیست. زیرا ارز به هم ریخته و وقتی پرفورما ثبت میشود، شرکت نمیداند چه زمانی ارز را دریافت میکند.
فاطمی بیان کرد: بانک هم زمان ریال را از شرکت دریافت و تعهدنامه میگیرد که صرافی بانک به هر دلیلی اگر تحویل پول طول بکشد، هیچ ادعایی نسبت به بانک نباید داشته باشیم؛ یعنی وقتی پول از حساب برداشت و ریال تبدیل به ارز شده، نباید ادعایی نسبت به تاخیر در پرداخت ارز به ذینفع داشته باشیم. سرمایه شرکت و پولی که برای واردات داده با همین نرخ تورم، در بانک میماند. پس از اینکه پول تحویل کمپانی خارجی داده شد و کالا میخواهد وارد شود، باز هم باید درخواست بدهیم که حمل یک سره کالا انجام شود. پس از وارد شدن کالا، باید منتظر قیمت گذاری باشیم.
این فعال حوزه سلامت ادامه داد: بخش عمده اقتصاد سلامت دولتی است و سیستم دولتی از واردکننده یا تولیدکننده که سرمایه گذاری کرده، به صورت مدت دار خرید میکند که همین هم چالش محسوب میشود.
فاطمی گفت: از طرفی چالش قطعی سامانهها نیز وجود دارد؛ نکته جالب دیگر اینکه برای بارگذاری پرونده در سامانههای آی مد و IRC میتوان تا هزار کیلوبایت فایل را آپلود کرد و به طور مثال یکی از این فایلها کاتالوگ است که حجم آن باید کاهش پیدا کند. در امارات این حجم ۲۰ مگابایت در نظر گرفته شده است. به جز قطعی سامانهها، این طور مشکلات نیز وجود دارد.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / تامین کالاهای مورد نیاز حوزه سلامت دشوار است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران