به گزارش گروه سلامت خبرگزاری آنا، عبدالعظیم بهفر، به مناسبت روز جهانی غذا، با اشاره به اینکه دسترسی به غذا یک حق انسانی اساسی است، گفت: «دولتها وظیفه دارند از طریق سیاستهای پایدار، دسترسی تمام اقشار جامعه به غذای کافی و سالم را تضمین کنند.» وی همچنین اهمیت سرمایهگذاری در آموزش تغذیهای به کودکان و خانوادهها را برای تضمین آیندهای روشن یادآور شد.
وی بر نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماریهای مزمن تأکید کرد و افزود: مصرف محصولات محلی و ارگانیک علاوه بر ارتقای سلامت، به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار نیز کمک میکند.
بهفر با اشاره به چالشهای موجود در زمینه تغذیه و ضایعات غذایی، کاهش هدررفت غذا در سطح خانگی و صنعتی را از اولویتهای اساسی دانست و از برنامههای عملیاتی برای بهبود امنیت غذایی خبر داد.
وی در ادامه بر اهمیت همکاریهای بینالمللی برای مقابله با گرسنگی و فقر غذایی تأکید کرد و گفت:همبستگی ملی و جهانی، نقشی کلیدی در ارتقای امنیت غذایی و تحقق پایداری دارد.
این مقام مسئول همچنین با اشاره به محرومیت مردم غزه از دسترسی به غذای کافی، این موضوع را نمونهای تلخ از نابرابری در جهان دانست و خواستار توجه ویژه جامعه جهانی به این بحران شد.
بهفر در پایان با تأکید بر شعار امسال، «حق غذا برای زندگی بهتر و آیندهای روشن»، از جامعه خواست تا با اقدامات عملی و ترویج فرهنگ تغذیه سالم، به بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کشور کمک کنند.
منبع خبر: آنا / ۲۵ مهر؛ روز جهانی غذا؛ دسترسی عادلانه به غذای سالم، حق هر انسان
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران