به گزارش خبرنگار ایلنا، شالبافان، مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت در این همایش گفت: در دنیا ۶۰ درصد جمعیت شاغل هستند، در ایران این نسبت کمتر است. وی در ادامه عوامل ایجاد ناامنی روانی در محیط کار را برشمرد و ناامنی شغلی، مالی، نابسامانی در محیط شغلی، انتظار غیرواقعبینانه در محیط کاری، محدودیت در محیط کاری، ساعات طولانی و غیرمنعطف در محیط کار را عواملی استرسزا در محیط کار دانست.
وی گفت: شیوع اختلالات روان در ایران افزایش داشته و از ۲۳.۶ در سال ۱۳۹۰ به ۲۵.۴ در سال ۱۴۰۱ رسیده و وضع ما نسبت به متوسط جهانی چندان مساعد نیست؛ البته به شرایط تستها نیز باید توجه کرد.
جعفری، رییس بیمارستان روزبه در ادامه در خصوص پیشگیری از خودکشی گفت: تا وقتی مانع فرهنگی در جامعه وجود داشته باشد گسترش مراکز سراج (مراکز سلامت روانی- اجتماعی) به تنهایی کفایت نمیکند، زیرا افراد به آنها مراجعه نمیکنند.
وی محدودیت دسترسی به وسایل خطرناک، ایمن سازی محلهای تکرار خودکشی، کاهش دسترسی افراد جامعه به الکل و مواد مخدر و گسترش خدمات درمان سوئ مصرف الکل و غیره را بهعنوان عوامل کاهشدهنده خطر خودکشی نام برد.
انتهای پیام/
منبع خبر: ایلنا / ایمنسازی محلهای تکرار خودکشی از عوامل کاهشدهنده این آسیب است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران