بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده‌های دامی و دریایی

بازدید 12

به گزارش مهر، عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح نقش سازمان در کنترل فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی و دریایی، عنوان کرد: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر تمامی مراحل تولید، بسته‌بندی و توزیع این محصولات دارد تا از ایمنی و سلامت آن‌ها برای مصرف انسانی اطمینان حاصل شود.

وی افزود: این نظارت شامل چند بخش اساسی است؛ از جمله جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به چرخه غذایی، تأییدیه‌های بهداشتی و کیفیتی برای تولید محصولات دامی و دریایی، و کنترل مواد افزودنی و نگهدارنده‌ها.

بهفر همچنین به نقش مهم سازمان در نظارت بر زنجیره سرد این محصولات اشاره کرد و گفت: به دلیل حساسیت بالای محصولات دامی و دریایی به فساد، نظارت بر زنجیره سرد از تولید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است.

بهفر همچنین بر اهمیت آموزش و اطلاع‌رسانی به تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان این محصولات تأکید کرد و افزود: سازمان غذا و دارو با برگزاری دوره‌های تخصصی و ارائه آموزش‌های بهداشتی به صنعتگران کمک می‌کند تا از رعایت ضوابط بهداشتی مطمئن شوند.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده‌های دامی و دریایی

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *