
به گفته عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، بیماری هپاتیت B در سال ۲۰۱۹ میلادی منجر به ۸۲۰ هزار مورد مرگ و میر در سراسر جهان شد که عمدتاً به دلیل سیروز و سرطان کبد بود. همچنین در این سال، حدود ۲۹۶ میلیون نفر با این بیماری زندگی کردند.
هدایتی مقدم عنوان کرد: برای افرادی که به هپاتیت مزمن B مبتلا هستند، درمان با داروهای ضد ویروسی موجود در بازار دارویی ایران بسیار مؤثر است و میتواند پیشرفت سیروز را به تأخیر بیندازد، بروز سرطان کبد را کاهش دهد و بقای درازمدت بیماران را بهبود بخشد.
وی اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی معتقد است افزایش نرخ شناسایی و درمان بیماران برای رسیدن به هدف جهانی حذف هپاتیتهای ویروسی نیاز به سادهسازی معیارهای درمان و مسیرهای مراقبت دارد تا موانع دسترسی به آزمایش و درمان هپاتیت B را برطرف کند. به همین دلیل جدیدترین راهنمای پیشگیری، تشخیص، مراقبت و درمان هپاتیت B مزمن توسط این سازمان و به منظور ارائه توصیههای بهروز و مبتنی بر شواهد در مورد موضوعات کلیدی و اولویتدار شامل گسترش و سادهسازی معیارهای درمانی برای مبتلایان، گسترش پیشگیری با داروهای ضدویروسی در زنان باردار به منظور جلوگیری از انتقال ویروس به نوزاد و ارتقای روشهای تشخیصی از طریق استفاده از فناوریهای جدید در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر گردید.
وی خاطرنشان کرد: گروههای هدف این سمیناره دو روزه شامل پزشکان عمومی و متخصصین و نیز پیراپزشکان میتوانند با مراجعه به سایت مرکز عفونت های منتقله از خون جهاددانشگاهی به نشانی https://bbirc.ir نسبت به ثبت نام اقدام و یا با شماره تلفن دبیرخانه سمینار به شماره ۳۱۹۹۷۴۴۶-۰۵۱ تماس حاصل نمایند.
منبع خبر: فانا – دارو و سلامت / برگزاری سمینار دو روزه مدیریت هپاتیت مزمن B توسط جهاددانشگاهی خراسان رضوی
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران