به گزارش خبرگزاری مهر، حسین رستگار اظهار کرد: در راستای طراحی یک نقشه کامل از راهکارهای کشف تقلبات و بررسی سلامت و حلیت غذا و ارائه نقشه برای سیاستگذاری در مراکز داخل و خارج سازمان و انجام آزمونهای سلامت و تقلبات غذایی در محصولات غذایی خاص و مشکوک در سطح عرضه با همکاری مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور اقدام میشود.
وی از بررسی وضعیت حلیت فرآوردههای غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی، طبیعی، سنتی و مکمل در سطح عرضه یا PMS با آزمونهای تخصصی مولکولی خبر داد و گفت: به منظور ارزیابی وضعیت و بررسی حلیت کالاهای سلامت محور اعم از مواد اولیه و محصولات در سطح عرضه، طرح مشترک با ادارات کل سازمان غذا و دارو، معاونتهای غذا و داروی استانهای مرزی کشور و مناطق آزاد کشور به مرحله اجرا در آمده است.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به فعالیت انجام گرفته در این زمینه عنوان کرد: نمونه برداری از سطح عرضه، صنایع تولیدی، انبارها و گمرکات و انجام آزمونهای مولکولی در آزمایشگاه و تجزیه و تحلیل نتایج و دادههای آنالیز جهت تعیین حلیت فراوردهها در سطح کشور در حال انجام است.
منبع خبر: خبرگزاری مهر / بررسی سلامت محصولات غذایی مشکوک به تقلب در بازار
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران