به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: با توجه به محدودیت در واردات فراورده نهایی بسته بندی شده و واگذاری شیرخشک اطفال به اداره کل مکمل و فراوردههای طبیعی و سنتی، شناسه گذاری فراورده سیر نزولی داشته است.
وی با اشاره به اقدامات اداره کل غذا، تصریح کرد: به روزرسانی قوانین و مقررات ایمنی غذایی در راستای ارتقا و تقویت امور نظارتی و تعاملات بین المللی، استقرار نظام ملی پایش شاخصهای ایمنی و سلامت فراوردههای غذایی و آشامیدنی با ارزیابی خطر بالا در تولید محصولات سلامت از جمله این اقدامات بوده است.
مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی با بیان اینکه تقویت و توسعه نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی در سازمان غذا و دارو دنبال میشود، عنوان کرد: چابک سازی، اصلاح و بهبود فرایندهای مربوط به صدور مجوزها در حوزه فعالیت صنایع غذایی اعم از تولید، واردات، صادرات و بهبود و تقویت نظام ملی پیشگیری، ارزیابی و مدیریت و ثبت بیماریهای ناشی از غذا و آب مورد توجه ویژه بوده است.
به گفته وی، افزایش سهم محصولات غذا دارو، عملگرا، فراسودمند یا غنی شده در سبد غذایی، فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف با رویکرد افزایش سهم محصولات با ارزش تغذیهای بالا و کاهش عوامل مؤثر در بروز بیماریهای غیرواگیر مثل نمک، چربی و قندهای ساده در فراوردههای غذایی، پیگیری و اجرا شده است.
منبع خبر: خبرگزاری مهر / صدور گواهی بهداشت برای صادرات ۱۵ میلیون تُن محصولات غذایی
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران