به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با اشاره به اینکه بلانکیت یا جوهر قند، سفیدکنندهای است که کاربرد زیادی در صنایع غذایی و نیز در تولید قند و شکر دارد، میگوید: این ماده بواسطه خاصیت احیاءکنندگی که دارد میتواند باعث از بین رفتن یا کاهش سطح آنتیاکسیدانهایی بشود، لذا مصرف این ماده از این جهت میتواند زیانرسان باشد. همچنین این ماده در ذات خودش خاصیت سرطانزایی دارد و مصرف بیش از حد مجاز آن میتواند خطرناک باشد.
او تاکید میکند: گرچه که اساسا خوردن شیرینیها و ترکیبات آنها برای سلامتی زیانبار هستند، ولیکن افزودن مقادیر مجاز بلانکیت(۱۰میلیگرم در لیتر) به آنها درصورتی که تاییدیه مراجع بهداشتی را داشته باشد، خطر مضاعفی برای بدن ما ندارد. بیشک توجه کردن به برچسب مواد غذایی ما را از میزان افزودنیهای مجاز موجود در آن ماده غذایی آگاه میکند.
منبع خبر: خبرآنلاین / ردپای بلانکیت در نان و شیرینی؛خطرناک یا بیخطر؟
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران