به گزارش ایسنا، دکتر «آنا لمبکه»، متخصص اعتیاد و استاد روانپزشکی و علوم رفتاری در دانشگاه «استنفورد» در این خصوص به «نیویورک تایمز» میگوید: تعداد فزایندهای از متخصصان سلامت روان بر این باورند که افراد میتوانند به گوشیهای هوشمند خود معتاد شوند.
دکتر لمبکه میگوید اعتیاد تا حدی توسط سه دستهبندی مختلف قابل تعریف است.
نخست کنترل: استفاده از یک ماده یا انجام یک رفتار به روشهایی که خارج از کنترل یا بیشتر از آنچه به صورت معمول در نظر گرفته میشود، باشد.
دوم اجبار: درگیر بودن شدید ذهنی نسبت به استفاده از یک ماده یا انجام یک رفتار به صورت خودکار بدون تصمیمگیری فعال برای انجام آن.
سوم عواقب: ادامه استفاده از آن ماده یا تکرار آن رفتار با وجود آگاهی از پیامدهای منفی، اجتماعی، جسمی و روانی.
بسیاری از ما میتوانیم برخی از این رفتارها را در استفاده از تلفن خود تشخیص دهیم.
به گزارش یورونیوز، از سوی دیگر، برخی از متخصصان روانشناسی استفاده بیش از حد از گوشیهای هوشمند را یک اعتیاد واقعی نمیدانند. موضوعی که نشان میدهد بر سر نوع تحلیل این پدیده در میان متخصصان اختلاف نظر وجود دارد. یک متخصص در این خصوص میگوید: فکر نمیکنم این اعتیاد به سطح یک اعتیاد پزشکی برسد. برای من این بیشتر از هر چیزی یک بیماری فرهنگی است.
انتهای پیام
منبع خبر: ایسنا / آیا استفاده زیاد از تلفن همراه اعتیاد است؟
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران