به گزارش خبرگزاری مهر، حسین رستگار گفت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به دلیل ترکیبات و فرآیند تولید خاص خود، میتواند عوارض متعددی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات که اغلب با روغنهایی در دماهای بسیار بالا پخته میشوند، ممکن است به تولید مواد مضر مانند پراکسیدها منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تأثیر نور و حرارت، خطرات خود را بیشتر نمایان میکنند.
وی افزود: مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در راستای وظایف ذاتی خود به تولید غنی سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات آسیب رسان به سلامت است، اقدام کرده است.
رستگار تاکید کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرال ها و برخی مواد مفید دیگر غنی سازی شده؛ قرار است جایگزین تنقلات پرطرفدار آسیب رسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فرآوردههای مشابه گردد.
منبع خبر: خبرگزاری مهر / جایگزین مفید برای چیپس و پفک تولید شد
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران