– حوزه دارو را به تجهیزات پزشکی ارجحیت ندهد در حالی که از نظر کد کالا ۱۷ برابر دارو است.
– تعارض منافع نداشته باشد.
– به تامین کیفی و بهنگام و تواما اولویت دادن به تولیدات کیفی کالاهای سلامتمحور بیندیشد.
یا به قول آقای چیذری (رئیس انجمن صنفی تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و دارویی) واژه تامین برایش مقدس جلوه کند چون خروجی آن باعث تسکین درد و آلام بیماران میشود.
– در پی این باشد که در حلقه مدیریت تکراری و چرخشی حوزه تجهیزات پزشکی روحی تازه بدمد و افکار متصلب را بشکند.
– فرصت بروز و ظهور به نیروهای توانمندتر و پویاتر و غیر تکراری (با درک صحیح از مدیریت بحران) بدهد.
– بتواند با فوکال پوینتی اداره کل تجهیزات پزشکی یک هماهنگی بین بخشی موثر بین اداره کل، هیات امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران، مرکز هماهنگیهای اقتصادی وزارت بهداشت، شرکت مادر تخصصی تجهیز بیمارستانها، گروه ارزیابی بالینی و کارشناسی معاونت درمان، سازمان ملی استاندارد، اداره کل ذیربط صمت و چند متولی دیگر این حوزه در نیروهای مسلح و نهادها و هلال احمر و معاونت علمی فناوری و همزمان با ذینفعان از جمله گمرک و بانک مرکزی و کمیسیون بهداشت و دستگاههای نظارتی و … برقرار کند.
شخصا از لابی در پشت صحنه و در گعدهها و حلقه رفاقت و … بیزارم. امیدوارم آنها که قبلا خودشان مستقیم در این عرصه امتحان پس دادهاند و یا اینکه رفقایشان آمدند و خراب کردند و نارضایتی بر جای گذاشتند و رفتند به مصالح ملی و شرایط تحریم و کشور و مصالح بیماران بیندیشند و عرصه را برای تغییر و تحول به سمت مدیریت سیستماتیک و شفاف و پویا بر مبنای شایستهسالاری باز بگذارند. آنچه از رئیس سازمان دارو و غذا انتظار میرود اراده بر تحقق این مهم است.
منبع خبر: درمانا / آنها که قبلا امتحان پس داده و خراب کردهاند برای ریاست سازمان غذا و دارو نیایند
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران