به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه در آستانه بهار، پیشنهادهایی را برای شروع سالم این فصل ارائه می دهند. مثلا اینکه توصیه میکنند برای یک تغذیه سالم در صورت امکان، محصولات ارگانیک را خریداری کنید.
آنها همچنین پیشنهاد می کنند که به جای استفاده از روغنهای تصفیهشده، چربیهای سالم مانند آووکادو، آجیل و دانهها را در اولویت قرار دهید.
انتخاب غذاهای مختلف با رنگها و از گروههای غذایی مختلف، یک رژیم خوراکی سالم و غنی از مواد مغذی را فراهم میکند. بنابراین نوبت دیگری که به بازار مراجعه کردید، میوه یا سبزیهایی را که قبلا امتحان نکردهاید، انتخاب کنید.
به گزارش هلث دی نیوز، سبزیجات چلیپایی مانند انواع کلم حاوی ویتامین C، فیبر و فولات هستند و کالری کمی دارند. این سبزیها سرشار از ترکیبات مفیدی هستند که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند و از ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی و برخی سرطانها جلوگیری میکنند.
فواید فصلی غذا خوردن چیست؟
وقتی ما فصلی غذا خوردن را انتخاب میکنیم در واقع به زمان بندی طبیعت برای ارائه محصولات غذایی مختلف، اعتماد کردهایم. فصلی غذا خوردن یا رعایت رژیم غذایی مناسب فصل بهار و فصول دیگر سودمند است.
هر محصول که در فصل خودش و با شرایط طبیعی رشد کرده، طعم بهتری دارد و مغذیتر است. میوهها و سبزیجاتی که به طور طبیعی رسیدهاند و چیده شدهاند در تازهترین، خوش طعمترین و باارزشترین وضعیت خود قرار دارند.
انتهای پیام
منبع خبر:
ISNA /
چند توصیه تغذیه ای با آغاز بهار
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است میباشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران