بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

آیا سرکه سیب بی‌خطر است؟

بازدید 3

به گزارش  ایسنا، سرکه سیب خام و تصفیه‌نشده حاوی «مادر سرکه»‌ ـ‌ یک لایه قهوه‌ای‌رنگ از میکروب‌های مفید ـ سرشار از پلی‌فنول‌ها (نوعی آنتی‌اکسیدان) و پروبیوتیک‌هاست که به بهبود سلامت باکتری‌های روده کمک می‌کنند.

مقدار توصیه‌شده معمولا یک قاشق غذاخوری سرکه در ۸ اونس (حدود ۲۴۰ میلی‌لیتر) آب رقیق‌شده است اما بازهم به وضعیت فرد بستگی دارد. برای افرادی که مشکل برگشت اسید معده، زخم معده یا گاستریت دارند، ترشی (اسیدیته) بالای سرکه ممکن است بیش از حد تحریک‌کننده باشد.

همچنین مانند هر مکمل دیگری، بهتر است قبل از مصرف منظم سرکه سیب با پزشک مشورت کنید به‌ویژه اگر دیابت دارید و دارو مصرف می‌کنید یا داروهایی استفاده می‌کنید که بر سطح پتاسیم تاثیر می‌گذارند یا بیماری کلیوی دارید زیرا کلیه‌ها ممکن است در فرآوریِ مقدار بالای اسید دچار مشکل شوند.

نکته دیگر این است که اسید سرکه می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند و باید با احتیاط مصرف شود.

به گزارش ایندیپندنت، سرکه سیب خاصیت ضد میکروبی دارد، به این معنی که می‌تواند هم‌زمان به‌عنوان یک چاشنی سالاد و یک ضدعفونی‌کننده برای از بین بردن باکتری اشریشیا کلی (E. coli) روی کاهو عمل کند.

اضافه کردن آن به یک کاسه آب هنگام شستن میوه‌ها و سبزیجات هم می‌تواند به از بین بردن میکروب‌ها، کمک و تازگی این مواد غذایی را در یخچال برای مدت طولانی‌تری حفظ کند.

انتهای پیام

منبع خبر:
ISNA /

آیا سرکه سیب بی‌خطر است؟

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می‌باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر