بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

بایدها و نبایدها برای خرید و نگهداری ماهی قرمز

بازدید 8

روابط عمومی دامپزشکی مازندران دوشنبه ۲۷ اسفند با صدور اطلاعیه‌ای بهداشتی اعلام کرد: هم استانی‌ها ماهی قرمز را از مراکز عرضه مجاز تهیه و از خرید ماهی که دست فروشان و دوره‌ گردها دارند خودداری کنند.

همچنین مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری‌ها با هماهنگی اداره دامپزشکی است.

در این اطلاعیه بهداشتی تاکید شد؛ در هنگام خرید، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی همراه با آب خودداری و تا جایی که ممکن است از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی از منزل استفاده شود.

همچنین توصیه شد: هم استانی‌ها از خرید ماهیان بیمار و بی‌حال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری کنند.

توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز

در این توصیه بهداشتی تاکید شد؛ پس از انتقال ماهی به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند. ظروف حمل یکبار مصرف در کیسه زباله سربسته قرار گیرد. آب حمل و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود.

همچنین باتوجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود.

بایدها و نبایدها برای خرید و نگهداری ماهی قرمز

دامپزشکی مازندران با تاکید بر اینکه درصورت استفاده از آب شهری، باید قبل از استفاده ماهی چند ساعت در هوای آزاد به منظور کلرزدایی قرار داده شود، توصیه کرد: ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد و میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر لازم است.

البته بهترین دمای نگهداری ماهی ۲۲ تا ۲۶  درجه سانتی گراد است و غذای ماهی قرمز از فروشگاه‌های عرضه ماهی زینتی تهیه شود.

دامپزشکی مازندران توصیه کرد: به منظور تعویض آب ماهی قرمز، هربار ۲۵ درصد کل آب تعویض و از تعویض یکباره آب خودداری شود.

همچنین درهنگام تعویض آب نیازی به دستکاری ماهی نیست اما در صورت لزوم و بخصوص در افراد با سابقه بیماری و یا حساسیت‌های پوستی، از دستکش استفاده شود و در پایان نوروز ماهی‌ها را در رودخانه‌ها و یا نهرها رها نکرده و در محل‌های تعیین شده توسط شهرداری رها سازی شود.

انتهای پیام

منبع خبر:
ISNA /

بایدها و نبایدها برای خرید و نگهداری ماهی قرمز

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می‌باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر