به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر محمود معتمدی در این نامه، با اشاره به تأثیر مستقیم برخی بیماریهای مغز و اعصاب بر توانایی رانندگی، خواستار آموزش و مدیریت صحیح این بیماران شد.
وی تصریح کرد: اختلالاتی نظیر صرع، مصرف داروهای خوابآور، اختلالات خواب، سکتههای مغزی، میاستنی و اماس میتوانند توانایی واکنش سریع و هوشیاری رانندگان را کاهش داده و احتمال تصادفات را افزایش دهند.
معتمدی همچنین بر لزوم آگاهیرسانی درباره مدیریت بیماریهای خواب، مصرف صحیح داروهای خوابآور و کنترل مشکلات بینایی ناشی از بیماریهای مغز و اعصاب تأکید کرد و افزود: پیشگیری از رانندگی در بیمارانی که دچار ضعف عضلانی، اختلال تعادل یا دوبینی هستند، میتواند از وقوع بسیاری از حوادث جادهای جلوگیری کند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با ارتقای آگاهی عمومی و اجرای سیاستهای پیشگیرانه، شاهد کاهش تصادفات جادهای مرتبط با بیماریهای عصبی باشیم.
انتهای پیام
منبع خبر:
ISNA /
برخی بیماریهای عصبی خطر تصادفات رانندگی را افزایش میدهند
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است میباشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران