بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد

مقاومت به انسولین
بازدید 6

میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد

به گزارش ایسنا، این مطالعه که در موسسه فناوری ایلینوی روی ۴۸ فرد ۲۰ تا ۶۰ ساله انجام شد، بررسی کرد چگونه مصرف انبه تازه بر التهاب و حساسیت به انسولین در بزرگسالان دارای اضافه‌وزن یا چاقی توام با التهاب مزمن درجه پایین تاثیر می‌گذارد. نتایج نشان داد مقاومت به انسولین در افرادی که انبه مصرف کردند کاهش قابل‌توجهی داشت. عملکرد سلول‌های بتا در تولید و ترشح انسولین برای حفظ سطح طبیعی گلوکز نیز بهبودی چشمگیر داشت.

نکته دیگر این بود که ترکیب بدنی در گروه مصرف‌کننده‌ی انبه ثابت ماند در حالی که در گروه کنترل که مواد غذایی با میزان کالری مشابه مصرف کرده بود، افزایش جزئی اما معناداری در وزن بدن مشاهده شد. این موضوع انبه را به گزینه‌ای سالم برای قلب در مقایسه با تنقلات شیرین دارای کالری مشابه تبدیل می‌کند.

«ایندیکا ادیریسینگه»، استاد علوم غذا و تغذیه می‌گوید: این یافته‌ها پژوهش‌های پیشین را تایید می‌کند مبنی بر اینکه مصرف انبه به افزایش وزن منجر نمی‌شود. اگرچه سازوکار دقیق آن هنوز مشخص نیست اما بهبود وضعیت آنتی‌اکسیدان ناشی از مصرف انبه ممکن است عامل میانجی در کنترل قند خون باشد.

روزنامه دیلی‌میل توصیه می‌کند تکه‌های یخ‌زده انبه و یک پیمانه پودر پروتئین را مخلوط کنید تا یک نوشیدنی سالم صبحگاهی درست کنید یا آن را به گوجه‌فرنگی و فلفل خردشده اضافه کنید تا یک چاشنی شیرین و خوش‌طعم برای روی ماهی درست کنید. با برش‌های انبه تازه در کنار ماست و گرانولا نیز می‌توان یک دسر گرمسیری عالی داشت.

اگر هم عجله دارید، می‌توانید انبه را در هواپز خشک کنید و به‌عنوان میان‌وعده‌ای سالم همراه داشته باشید. به این ترتیب، حتی وقتی که دیگر فصل انبه نیست، این میوه‌ خشک یک افزودنی لذت‌بخش به ترکیب آجیل و خشکبار خواهد بود.

به گزارش ایندیپندنت، اگر هواپز شما تنظیم خشک‌کن ندارد، کمترین دما را انتخاب کنید. انبه را به‌صورت نواری یا مکعبی خرد کنید؛ اگر انبه را در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد به‌ مدت حدود سه ساعت بپزید، انبه‌ای بافت‌دار و جویدنی خواهید داشت که نیمی از زمان مورد نیاز در یک خشک‌کن سنتی یا فر است.

یک گزینه دیگر این است که انبه را پوره کرده و لواشک درست کنید. برای این کار، انبه را در مخلوط‌ کن بریزید، کمی عسل به آن اضافه کنید و روی سینی فر پهن کنید و در دمای پایین یا روی تنظیم خشک‌کن به‌ مدت شش ساعت قرار دهید. پس از آنکه خنک شد به‌ مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از سینی جدا کنید.

انتهای پیام

منبع خبر:
ISNA /

میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می‌باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر