بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

سحری، یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید

سحری، یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید
بازدید 11

به گزارش ایسنا، دکتر آناهیتا منصوری با بیان اینکه بهتر است فاصله‌ای بین افطار و شام در حدود یک تا دو ساعت وجود داشته باشد و یک میان وعده در پایان شب نیز در نظر گرفته شود، افزود: برای حفظ آب بدن در طول روز، حتما در وعده‌ سحری میوه‌ها و سبزیجات آبدار مصرف شود.

وی ادامه داد: از مصرف مایعات زیاد در وعده سحر خودداری کنید، زیرا این مایعات می‌توانند باعث رقیق شدن آنزیم‌های گوارشی و مشکلات گوارشی شوند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: در وعده سحری از مصرف مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس به دلیل محتوای نمک بالا که باعث تشنگی می‌شود، خودداری شود. همچنین، از خوردن کباب‌ها و مواد غذایی پرپروتئین نیز پرهیز کنید، زیرا این مواد نیز می‌توانند حس تشنگی را افزایش دهند.

وی با اشاره به عدم توصیه به مصرف مواد غذایی ادرارآور مانند قهوه و نسکافه در وعده‌ سحری، خاطرنشان کرد: اگر در وعده‌ سحری از مقدار زیادی قند و شکر استفاده شود، ممکن است قند خون به شدت افزایش یابد و سپس افت کند که این امر می‌تواند باعث احساس کسالت، بی‌حالی و سردرد شود. بنابراین، از مصرف مواد غذایی حاوی قند و شکر مانند شیرینی‌ها و بامیه در وعده‌ سحری خودداری و این مواد را به وعده‌ افطار منتقل کنید.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: بهتر است در وعده‌ افطار از مواد غذایی مانند شیر یا آب ولرم به همراه شیرینی‌های طبیعی مانند خرما و کشمش استفاده شود. همچنین، می‌توان از غذاهایی مانند آش، شیر برنج یا چند لقمه نان و پنیر نیز بهره برد.

وی با بیان اینکه لبنیات، گوشت و سبزیجات گزینه‌های مناسبی برای شام هستند، افزود: بهتر است در ماه رمضان از خوردن غذاهای سرخ‌کردنی خودداری شود و به جای آن، غذاهایی که به صورت آب‌پز یا بخارپز تهیه شده‌اند، انتخاب شوند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، منصوری با تاکید بر مصرف زیاد مایعات در ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: بهترین زمان برای مصرف مایعات، فاصله‌ بین شام و آخر شب است. در این زمان، می‌توان از دوغ، آب، انواع عرقیات و دمنوش‌ها مانند دمنوش نعناع، شربت خاکشیر و تخم شربتی استفاده کرد تا مایعات بدن تأمین شوند.

وی در پایان گفت: نکته‌ای که باید به آن توجه شود این است که اگر افراد مایل به مصرف چای هستند، فاصله‌ زمانی بین مصرف شام و چای باید حدود دو تا سه ساعت باشد تا از کاهش جذب آهن جلوگیری شود.

انتهای پیام

منبع خبر:
ISNA /

سحری، یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می‌باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر