به گزارش خبرگزاری آنا، فرخنده جمشیدی، متخصص پزشکی قانونی و مسمومیتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار کرد: بیشتر معتادان در سنین نوجوانی به مواد مخدر روی میآورند.
با اشاره به عوامل گرایش جوانان به مواد مخدر گفت: کنجکاوی و کسب لذت از عوامل گرایش افراد به مواد مخدر است. خانوادههای صمیمی و قوی که فرزندان خود را به درستی تربیت میکنند و به آنها محبت میکنند، فرزندانشان کمتر به سمت مواد مخدر گرایش پیدا میکنند.
جمشیدی مصرف سیگار و قلیان را دروازه ورود به اعتیاد برشمرد و گفت: بیشتر پیشنهادهای مصرف مواد و کشیدن سیگار از طرف همسالان و در مکانهایی مانند مدارس است.
وی با بیان اینکه یک پُک قلیان برابر با ۲۰۰ نخ سیگار است و آسیب بیشتری به سلامتی افراد وارد میکند، ادامه داد: قلیان نه تنها برای فرد مصرفکننده، بلکه برای اطرافیان، به ویژه کودکان و زنان باردار نیز بسیار مضر است.
متخصص پزشکی قانونی و مسمومیتهای بالینی، حشیش را از آسیبزاترین ماده مخدر در بین جوانان معرفی کرد.
وی در ادامه با اشاره به دستگاههای الکترونیکی جهت ترک سیگار اظهار داشت: سیگارهای الکترونیکی به عنوان راهی برای ترک سیگار توصیه نمیشوند چرا که فروشندگان این مواد به دنبال سود خود هستند و در ایجاد ذائقه جدید در بین جوانان تلاش میکنند.
متخصص پزشکی قانونی در خصوص مصرف خودسرانه داروهای ترک اعتیاد افزود: به هیچ عنوان مصرف خود سرانه دارو توصیه نمیشود، چون میتواند عوارض جبرانناپذیری داشته باشد.
جمشیدی تاکید کرد: داروها و شربتهای ترک اعتیاد باید زیر نظر پزشک مصرف شوند و باید از مصرف داروهای ترک اعتیاد تهیه شده از عطاریها و فروشندگان دورهگرد خودداری کرد.
انتهای پیام/
منبع خبر: آنا / شروع اعتیاد از سنین نوجوانی؛ زنگ خطر برای والدین
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران