بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

حفظ آرامش اعصاب با مصرف این ماده غذایی

حفظ آرامش اعصاب با مصرف این ماده غذایی
بازدید 6

به گزارش خبرآنلاین از مهر، عناب که به عنوان «خرمای قرمز» نیز شناخته می‌شود، یکی از میوه‌های محبوب در طب سنتی است که به دلیل خواص بی‌نظیر خود برای سلامت بدن مورد توجه قرار گرفته است. این میوه کوچک اما مغذی، سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که تأثیرات چشمگیری بر سلامت جسم و ذهن دارند.

عناب سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هاست که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از بدن در برابر بیماری‌های عفونی و ویروسی محافظت می‌کند.

ترکیبات آرام‌بخش موجود در عناب، مانند فلاونوئیدها و ساپونین‌ها، باعث آرامش اعصاب می‌شوند و کیفیت خواب را بهبود می‌بخشند. مصرف منظم این میوه می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.

یکی از خواص مهم عناب، بهبود علائم سرماخوردگی است. مصرف این میوه باعث تسکین و نرم شدن مجاری تنفسی می‌شود. به علاوه اینکه، این خرمای چینی سرشار از ویتامین C است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای بهبود یا پیشگیری از ابتلاء به سرماخوردگی مناسب است.

معمولاً وقتی صحبت از خواص عناب می‌شود قطع به یقین اسم لاغری هم به میان می‌آید. عناب می‌تواند به عنوان یک ماده غذایی کمکی برای لاغری افراد مورد استفاده قرار بگیرد.

۲۳۳۲۳۳

منبع خبر: خبرآنلاین / حفظ آرامش اعصاب با مصرف این ماده غذایی

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر