به گزارش سالم خبر به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، عباس زارع میرک آبادی در حاشیه کنفرانس آنلاین بین المللی جانوران سمی و آنتی ونوم که در سالن زنده یاد دکتر مرتضی کاوه موسسه رازی در حال برگزاری است، اظهار کرد: این همایش بهطور خاص به بررسی پادزهرها و سم جانوران سمی میپردازد و فرصتی عالی برای تقویت ارتباطات علمی و همکاریهای بینالمللی بین
کشورها به ویژه با موسسه رازی به عنوان قطب تحقیقاتی در زمینه شناسایی گونه های زهری و تولید پادزهر است.
وی گفت: این رویداد با پیامهایی از سازمان بهداشت جهانی و رئیس موسسه رازی آغاز شد و سخنرانانی برجسته از سازمان بهداشت جهانی و سایر نهادهای بینالمللی، در مورد نقش مهم پادزهرها در نجات جان انسانها صحبت و به پیامدهای مثبت همکاریهای جهانی در این حوزه اشاره کردند.
دبیر علمی این کنفرانس بین المللی، افزود: در ساعات آینده، موضوعاتی همچون مکانیزم زهر و عوارض آن و همچنین بررسی نقاط ضعف پادزهرهای قدیم و نیاز به تولید پادزهرهای جدید در دستور کار قرار خواهد گرفت. امیدواریم این کنفرانس با
نتیجهگیریهای مثبت، به تقویت همکاریها و تحقیقات علمی در این حوزه کمک کند.
زارع با اشاره به مشارکت و سخنرانی کارشناسان و متخصصانی از پنج قاره در این رویداد. اضافه کرد: این کنفرانس در حال حاضر به یکی از مهمترین رویدادهای علمی در زمینه سمشناسی و پادزهرها تبدیل شده و موسسه رازی به عنوان یک مرکز تحقیقاتی معتبر، مورد توجه و تقدیر جهانیان قرار گرفته است.
رئیس بخش جانوران سمی موسسه تحقیقات واکسن وسرم سازی و عضو هیئت علمی این مجموعه، با تاکید بر اهمیت سمشناسی گفت: قانون طبیعت به ما میگوید اگر پادزهر نداشته باشیم، در صورت وقوع گزش، جان افراد به خطر خواهد افتاد و هرسال بطور میانگین
۸۵ هزار مورد مارگزیدگی و عقرب زدگی در کشور گزارش می شود که خوشبختانه تلفات ناشی از این گزشها به زیر ۵ نفر در سال رسیده است که حتی این تعداد نیز عمدتا ناشی از تاخیر در اعزام مصدوم و یا ابتلا مصدوم به بیماری زمینه ای است که با گزش تشدید می شود و این در حالی است که پادزهرهای تولیدی موسسه رازی، در برابر هرگونه گزش، تاکنون کاملا اثربخش بوده و این موفقیت، نشاندهنده اهمیت و تأثیر کیفیت پادزهرها در نجات جان ایرانیان و انسانهاست.
زارع، گفت: کنفرانس بینالمللی پادزهرها با هدف تقویت همکاریهای جهانی در زمینه مقابله با زهر جانوران زهری و ارتقاء تحقیقات علمی در موسسه رازی برگزار شده است.
منبع خبر: سالم خبر / هرسال به طور میانگین ۸۵ هزار مارگزیدگی و عقرب زدگی در کشور ثبت میشود
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران